Gambar Button Panel Interior Preve Rosak
G-Shock Original MurahBeli GShock Murah Kat Sini

Gambar Button Panel Interior Preve Rosak

Ini gambar yang aku dapat dari Wall member aku, selepas dia TAG aku. Dan katanya ini adalah panel interior dashboard bagi kereta nasional terbaru, Proton Preve.
Aku share bukan niat nak mengutuk, mengomen, meng’kondem’ atau nak rendahkan produk Malaysia. Cuma sekadar berkongsi sahaja. Ramai yang tak tengok lagi kot.
Katanya, sewaktu duk menekan butang dashboard ini, tiba-tiba butang tu ‘loose’ masuk ke dalam. Aik??? longgar tercabut cam tu sajer…??? So, nak salahkan pelanggan yang menekan kuat atau nak salahkan produk yang mungkin terlupa nak di ketatkan???
Tapi so far, aku ada baca banyak juga review yang sudah ‘test drive’ kereta Preve ni, ramai yang kagum dengan interior dalaman, steering, handling dan stability. Nampak macam banyak yang bagus ada kat Preve. Mungkin kes butang panel tercabut tu, hanya satu dalam seribu.
Minggu ni, MrJocko nak ke Showroom Proton, nak tengok sendiri Proton Preve 🙂

MrJocko.com

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.