GShock Original Murah Shopping Online Kat Sini

Ice Lemon dan Roti Bakar Old Town

Kalau aku lalu Old Town White Coffee, dan kebetulan ada klien atau kawan area situ, memang aku ajak diorang minum kat sana. Pasal selalunya kat Old Town White Coffee ni, selesa, menu makan pun ok dan kopi dia pun rasa kaw.



Tapi last week, aku singgah, aku tak minuk Kopi Ais cam biasa, kali ni aku cuba Ice Lemon OTWC. Masa tu tengah panas, dahaga sungguh, jadi, bila tengok menu ada Ice Lemon ni rasa sesangat la menarik. 
Kalau nak order minum jer mana cukup, kena order sekali dengan Roti Bakar Double yang memang sedap. Marjerin dan inti Kaya kat dalam sedap sungguh. Tak kira la lapar atau kenyang, memang kalau depan mata, aku makan jer… 🙂

Dan paling best minum Ice Lemon dan Roti Bakar hari tu, bro Sohoque yang belanja. Alhamdulillah Amin. Semoga rezeki bro Sohoque makin bertambah…

MrJocko.com

2 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.