GShock Original Murah Shopping Online Kat Sini

Pasukan Berkuda DBKL Tasik Perdana Kuala Lumpur

Pasukan Berkuda DBKL Tasik Perdana Kuala Lumpur

Semalam temankan anak-anak main buai dan playground kat Tasik Perdana.Situ jer tempat paling mudah dan senang aku nak singgah kalau weekend. Ada banyak parking space, ada kedai makan, toilet dan juga banyak permaianan.

 

Pasukan Berkuda DBKL Tasik Perdana Kuala Lumpur

Masa duk nunggu anak-anak main, aku tertengok la satu group pasukan berkuda DBKL ni. Ada 3 orang pasukan berkuda yang masing-masing gah dengan kuda-kuda mereka. Nampak lain la sikit kalau nak compare dengan geng-geng DBKL lain yang naik motor jer.

 

Nampak best jer diorang naik kuda tu. Teringin gak nak cuba, tapi sure la tak boleh… so, yang mampu aku buat, tengok jer la. Kalau kebetulan mereka lalu dan berhenti, boleh la kalau korang nak bergambar. Diorang OK jer,,,

 

Pasukan Berkuda DBKL Tasik Perdana Kuala Lumpur

 

Pasukan Berkuda DBKL Tasik Perdana Kuala Lumpur
Pasukan Berkuda DBKL Tasik Perdana Kuala Lumpur

MrJocko.com

One Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.