GShock Original Murah Shopping Online Kat Sini

Ranking Ke3 Terbaik Minggu Ini

Bagi penulis atau owner blog, semestinya mahukan ramai pembaca membaca entry yang dibuat setiap hari, minggu, bulan atau tahun. Makin ramai, makin bagus semestinya. Seperti celebrity yang makin lama punya ramai peminat. Semestinya lah jadi Glamour…
Minggu ni, salah satu entry aku bertajuk “Awek Cun Bawak Kancil” menduduki tempat ke-3 terbaik Popular Hari Ini di Busuk.org dan ke-7 terbaik Popular Minggu Ini.
Apa yang aku nak cakap, terima kasih kepada yang membaca dan melawat blog MrJocko.com, harap korang suka jengah masuk ke sini. Ada yang best, bagus, molek, boring, mengarut, tak suka, tak betul, sila tegur. Saya sedia menerima teguran secara terbuka.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.