GShock Original Murah Shopping Online Kat Sini

Booked Promosi Gold Coast Resort Pakej Streetdeal

Selepas balik dari Ho Chi Minh dua bulan lepas, rasa macam nak pergi cuti lagi. Tapi masalah sekarang, anak aku dah sekolah, tak boleh suka-suka cuti macam tu saja.

 

Jadi, kalau nak cuti, kena cuti dekat-dekat jer dan dalam Malaysia. Tak payah ambik cuti panjang dan jimat kos. Sekarang waktu nak jimat, maklum lah, baru start business sendiri.

 

Hari tu ada pakej percutian Promosi Gold Coast Resort di Streetdeal dan aku tengok memang menarik. Dari harga asal RM650++ sekarang harga cuma RM180 sahaja. Pakej percutian di Gold Coast Resort, Morib ni termasuk penginapan 2 hari 1 malam termasuk breakfast untuk 2 orang, dinner untuk 2 orang dan entrance ticket ke Theme Park juga untuk 2 orang. Murah kan? Paling best, bilik yang diberi adalah bilik yang ada Jakuzi di dalamnya. Wowww!!! Bestttt…

 

Jadi, apa lagi, aku pun zasss beli Promosi Gold Coast Resort dan dan confirm pun date nak ke sana. Sekarang menunggu masa ke sana, tak sabar ni. Katanya Gold Coast Resort Morib ni pun best.

Kita tunggu review MrJocko di blog ini,,,

 

Promosi Gold Coast Resort Pakej Streetdeal
Booked Promosi Gold Coast Resort Pakej Streetdeal

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.