GShock Original Murah Shopping Online Kat Sini

Kenapa Ranking Alexa Jatuh Mendadak?

Kenapa Ranking Alexa Jatuh Mendadak? Tak tahu kenapa, aku pun jadi pelik. Kalau dulu aku banyak menulis, sehari menulis 5 – 6 entry dan hasilnya trafik masuk ke blog aku naik sampai 1,500++.Tapi, seminggu yang lepas aku perasan makin lama visitor ke blog MrJocko makin menurun. Nampak sangat jauh beza visitor minggu lepas dengan minggu ni. Sedih siot,,, kenapa hah??? Saper tahu…?

 
Kenapa Ranking Alexa Jatuh Mendadak?
 
 

Dulu ingatkan boleh la maintain pembaca dalam 1,500 ke 2,000 setiap hari, rupernya sebaliknya. Sangat hairan. Bukan aku tak tulis entry, minima 5 entry tu sehari,,, apa la yang tak kena?

 
 
Kenapa Ranking Alexa Jatuh Mendadak?

Sebab Kenapa Ranking Alexa Jatuh Mendadak?

Kenapa pembaca blog MrJocko makin berkurangan? Adakah sebab keyword aku tak power? Atau sebab tak ada berita gossip? Atau blog MrJocko dah kena santau??? Jeng jeng jeng!!!

5 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.