GShock Original Murah Shopping Online Kat Sini

Ayamazz Roti Impit Yang Best

 

Korang pernah tengok produk baru dari Ayamas ni. Mulanya aku ingatkan nak diberi nama Ayamazz Hotdog, tetapi ia lebih dikenali sebagai Ayamazz Roti Impit.Ayamazz Roti Impit ni ada dua jenis masa aku beli. Original dan juga Sos BBQ yang sangat lazat. Ayamazz Roti Impit ni tiada tambahan MSG, tak da trans fat, tak berminyak kerana ia dibakar, ori cheese, blackpepper dan mushroom dan sememangnya sedap.Nampak simple sahaja, tak ada sayur tetapi kalau makan satu, tak cukup, kena tambah lagi. 😉

 

2 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.