GShock Original Murah Shopping Online Kat Sini

Bercuti Di Gold Coast Morib Resort – Teaser

Minggu ni kami luangkan masa singgah cuti-cuti kat Morib. Destinasi kami ke Gold Coast Morib Resort, salah satu resort yang ada Theme Park di kawasan Morib ni.Drive dari KL selepas Jumaat, bawak kereta slow jer pun, dan kami sampai sini sekitar jam 4.00 petang.

Sesat dan salah masuk jalan lama, adoiii…Resort ni memang best, nanti aku citer dalam entry lain yer,,, nak rehat dulu. 😉

Gold Coast Morib Resort

 

3 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.