GShock Original Murah Shopping Online Kat Sini

Giliran Manchester City Lawan Malaysia XI

Peminat bola di Malaysia sekali lagi dihidangkan dengan bintang-bintang bolasepak dunia dari kelab Manchester City yang akan datang ke Malaysia sempena dengan perlawanan persahabatan Pra-Musim pada 30 Julai 2012 nanti.
 
Perlawanan Persahabatan Malaysia XI vs Manchester City ini akan berlangsung di Stadium Nasional Bukit Jalil dan sekali lagi akan menjadi peluang pemain-pemain Malaysia bermain dengan pemain-pemain terhebat dari pasukan Mancester City, Juara Liga Inggeris musim 2011/2012.
 
Walaupun rasanya kat Malaysia tak ramai sangat penyokong Manchester City, tetapi rasanya ia tetap akan menjadi tarikan. Ini kerana pretasi pasukan Malaysia XI yang menentang Arsenal pada Selasa, 24 Julai 2012 lepas memberi gambaran, Malaysia masih mempunyai kualiti dan corak permainan yang bagus kerana kita bermain dengan begitu baik pada separuh masa pertama.
 
So, peminat bola sekalian, dapatkan tiket-tiket perlawanan Malaysia XI vs Manchester City pada harga RM58, RM68, RM108 dan RM388 di kaunter tiket Stadium dan laman web online TicketPro
 
 
 
MrJocko.com

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.