GShock Original Murah Shopping Online Kat Sini

Ranking Terbaik Blog MrJocko Di Alexa Setakat Ni

Nampaknya setelah setahun, kembali aktif menulis di MrJocko, ranking MrJocko kini menjejaki tangga teratas setakat ini. Selama ini tidak pernah blog MrJocko berada dalam ranking Trafik dalam Malaysia, kini sudah berada di ranking 5,739. Secara keseluruhan blog MrJocko berada di ranking 825,647 seluruh dunia. Ok la tu kan.

Ini ranking Terbaik Blog MrJocko setakat hari ni. 

MrJocko pun nak jadi sama macam MakCik Redmummy dan Pakcik Eyriqazz jugak,,, ekekekek 

 

 

Ranking Terbaik Blog MrJocko

Rupanya, antara tips blogging untuk blogger, kena sentiasa menulis di Blog. Ini sebab nak tarik pembaca singgah dan membaca di blog kita. Lagi pun, bila ada entry baru, ia peluang untuk artikel tersebut menjadi sebahagian dari artikel yang boleh dicari oleh pembaca samada melalui Google search, Yahoo search, Bing search dan banyak lagi.

Untuk PR company, salah satu cara nak kenal siapa blogger hebat di Malaysia, dengan cara melihat kedudukan rank di Alexa. Semakin bagus kedudukannya di Rank Alexa, semakin bagus dan kualiti artikel di blog mereka.

Selain itu, blog yang punya rank Alexa yang bagus dan tinggi, ia punya viewers yang ramai dan punyai pengaruh yang lebih besar.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.