GShock Original Murah Shopping Online Kat Sini

Ranking Alexa Blog Travel MrJocko Naik Lagi

Ranking Alexa Blog Travel MrJocko Naik Lagi

Ranking Alexa Blog Travel MrJocko Naik Lagi

Salah satu pencapaian yang mungkin memberikan MrJocko semangat untuk menulis adalah ranking dalam Alexa.com. Kedudukan ranking yang lebih bagus, samada dalam ranking Global atau ranking Malaysia sememangnya memainkan peranan yang penting juga untuk mengukur sejauh mana popular sesuatu blog atau website.

 

Tambah-tambah blogger picisan, tetapi Gila Glamer macam MrJocko mesti la nak tengok ranking blog MrJocko.com berada dalam kedudukan yang terkenal. So far, 6 October 2012, masa tu bila semak kedudukan di Alexa, sudah berada di kedudukan 825,647 Global dan ranking 5,739 Malaysia.

 

Hari ni, nampaknya kedudukan MrJocko.com naik lagi. Sudah capai kedudukan 769,984 Global dan ranking 4,604 Malaysia. Go go go Blog MrJocko.com 🙂

 

Ranking MrJocko Pada 6 Oct 2012

Glamorous MrJocko

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.