Best Ke Panjat Bukit Broga?
G-Shock Original MurahBeli GShock Murah Kat Sini

Best Ke Panjat Bukit Broga?

 

Berikutan aktiviti MrJocko, Ekspedisi Mendaki Bukit Broga yang pernah dikongsi sebelum ni, ada beberapa kawan tanya best tak panjat bukit Broga? So jawapan kepada soalan itu, best kalau anda ‘fit’ dan tak berapa best kalau anda ‘pancit’.

Kenapa MrJocko cakap seperti itu? Maklumla, kalau ikutkan mereka yang sebaya ‘muda’ macam MrJocko mesti jarang buat senaman. Kalau dah boroi, selalunya cepat penat. Cepat letih. Setakat Broga Hills bukan la tinggi sangat tetapi kena ada stamina kalau nak panjat naik ke atas.

 

 

Tapi, yang sebenarnya, anda cuba sendiri panjat Bukit Broga, baru anda nilai sendiri best atau tidak. Walaupun penat, bila dah sampai dipuncak, kepuasan melihat pemandangan seluruh kawasan Semenyih akan memberikan anda satu ‘feel’ yang tiada bandingan.

Glamorous MrJocko

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.