GShock Original Murah Shopping Online Kat Sini

Rahsia Points Tertinggi Main Candy Crush 61,898,040

Sebelum ni MrJocko selalu juga layan main game Candy Crush di smartphone wife. Bukan apa, saja nak hilangkan boring. tetapi, rupanya, bila selalu main Candy Crush ni, makin lama-makin tension. Sampaikan ada masa susah nak lepas satu-satu level pasal ‘nyawa’ yang sikit dan move yang tak cukup.
Tapi sejak dua menjak ni, best pulak main Candy Crush ni. Makin layan, makin syiok. Pastu bila setel satu-satu level, dapat markat terTINGGI. Bukan setakat 200,000 ke 300,000 tetapi dah jadi BERJUTA-JUTA. Tengok la points tertinggi MrJocko main semalam, dapat lebih dari 61 Juta… Wowwww…
Apa rahsia nak main Candy Crush dan menang dengan dapat points juta-juta ni??? Apa tips, teknik dan cara nak main supaya boleh senang lepas setiap level dan senang UNLOCK setiap ‘Rel Keretapi’? Siapa tahu dan boleh share kat sini??? 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.