GShock Original Murah Shopping Online Kat Sini

Ranking Alexa Malaysia Terkini Tangga 549 Malaysia

Ranking Alexa Malaysia Terkini Tangga 549 Malaysia. Memuaskan. Sikit lagi,,, hampir dah nak cecah tangga 500 Alexa Rank untuk Blog MrJocko.com. Harap sebulan dua lagi boleh capai untuk berada di level bawah 500 Alexa Rank Malaysia. Dah banyak dah teknik, skills dan cara MrJocko praktik untuk naikkan rank Alexa dan nak berada di rank terbaik Alexa ni.

Ranking Alexa Malaysia Terkini 

Pun begitu, sangat berpuas hati dengan kedudukan Alexa rank skang selepas bermula dengan rank ke 50,000, kemudian turun sikit Bulan Disember 2012 seperti Entry INI dan skang berada kat sini, MrJocko.com Alexa Rank bulan September 2013 di tangga 549 Malaysia.

 

Doakan kawe berjaya… sambil tu, jangan lupa la support dan baca blog MrJocko.com 🙂

Ranking Alexa Malaysia Terkini

 

One Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.