GShock Original Murah Shopping Online Kat Sini

Unique Visitor Sehari 5,500, Sebulan 170,000

Kalau anda tanya blogger, semestinya setiap orang mahukan pembaca yang ramai. Dalam istilah, blogger mahukan Unique Visitor yang ramai masuk ke blog mereka. Paling kurang kalau boleh nak juga 1,000 Unique Visitor dalam masa sehari. Lagi bagus kalau dapat beribu-ribu UV dalam masa sehari. Lagi ramai UV, lagi popular la blog tersebut.

 

Kalau dapat UV macam blogger Mak Merah ni, 5,500 UV dalam masa sehari dan sekitar 170,000 UV dalam masa hanya sebulan, sudah pasti rank dan kepopularitian anda menjadi pilihan advertiser atau PR Company untuk berkerjasama. Payment? Semestinya 4 angka paling kurang…

 

Kalau anda nak iklankan produk atau servis, semestinya blog seperti ini menjadi pilihan utama. Bayangkan 170,000 pembaca dalam masa sebulan dan kos anda mungkin kurang dari RM1,000 sahaja.

 

 

Top Blogger Malaysia Redmummy Unique Visitor
Top Blogger Malaysia Redmummy Unique Visitor

 

 

Jadi, kalau nak jadi macam Mak Merah ni, kena la teruskan menulis. Kena jadi blogger yang ada identity sendiri. Ni nak jadi famous tapi keja mudah copy paste entry orang. Amboi,,, senangnya. Jangan kantoi sudah. Kalau tak, malu kat orang.

 

p/s : UV Blog MrJocko pun dah nak cecah 5,500 UV dalam masa sehari. sikit jer lagi,,, tak cukup lagi 4,500 UV… ekekekekek,,,

Glamorous MrJocko

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.