GShock Original Murah Shopping Online Kat Sini

Mencuba Menu Cheesy Chicken Burger In A Sesame Bun AirAsia

Pulang dari Chiang Mai selepas menyertai kembara FAM Trip dibawah tajaan Central Department Store Limited dan Mastercard selama 4 hari 3 malam, MrJocko berpeluang menaiki penerbangan terus AirAsia dari Chiang Mai ke Kuala Lumpur. Flight ini memakan masa selama 2 jam 20 minit dan Alhamdulillah, kami diberikan pakej Premium Flex oleh pihak penganjur.

Kami diberikan tempat duduk priority dan juga disertakan dengan menu makanan halal. Untuk seat MrJocko, mereka sudah terlebih dahulu menempah secara online menu Cheesy Chicken Burger in a Sesame Bun. Burger Ayam dengan Roti Bijan yang lembut dan sedap, tak pernah MrJocko rasa di mana-mana selain di dalam penerbangan AirAsia.

Menu Cheesy Chicken Burger In A Sesame Bun AirAsia

Cheesy Chicken Burger In A Sesame Bun AirAsia

Cheesy Chicken Burger In A Sesame Bun AirAsia

Cheesy Chicken Burger In A Sesame Bun AirAsia

Menu Cheesy Chicken Burger In A Sesame Bun AirAsia ini memang akan menjadi pilihan MrJocko jika berpeluang terbang dengan AirAsia di masa akan datang. Ia sesuai untuk alas perut sementara menunggu menu makan utama waktu tengahari atau makan malam. Lagi pun, rasa burger ayam ini memang sedap.

Cheesy Chicken Burger In A Sesame Bun AirAsia

Paling MrJocko tak sangka, roti bijan ini memang lembut dan sangat sedap. Penuh dengan bijan dan ia tidak mudah penyet ketika kita makan. Rasa ayam dalam burger juga boleh tahan. Kombinasi ayam dan cheese memang terbaik, walaupun nampak simple.

Untuk nilai RM10 di atas penerbangan Kod AK AirAsia, anda mungkin boleh cuba Menu Cheesy Chicken Burger In A Sesame Bun AirAsia. Cuba dulu kemudian anda boleh komen, sedap atau tidak???

Tak pun boleh cuba menu lain di AirAsia Cafe.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.