GShock Original Murah Shopping Online Kat Sini

Giveaway Canon PIXMA MG7570 Di Blog BroFramestone

Sesiapa yang tengah mencari Printer baru, apa kata singgah di Blog BroFramestone yang tak berapa hensem ini. Beliau sedang baik hati untuk berkongsi satu unit Canon PIXMA MG7570, model terbaru dari Canon. Model jenis ini memang ditunggu-tunggu oleh ramai pengguna kerana beberapa ciri baru dan terbaik untuk memudahkan kerja.

 

Giveaway Canon PIXMA MG7570 Blog BroFramestone

canon_printer_mg7570

 

Nak tahu apa yang menarik tentang model baru PIXMA MG7570 ini, anda boleh layari laman web Canon atau baca ulasan di blog BroFramestone. MrJocko sendiri teruja bila baca entry BroFramestone tentang produk baru pencetak dari Canon ini. Canon PIXMA MG7570 ini memang TERBAIK, tambah-tambah dengan ciri-ciri baru NFC yang membolehkan pengguna cetak atau scan dengan hanya menggunakan peranti ‘smart device’ seperti smart phone dan tablet sahaja. Mudah kan???

 

Jadi, kalau nak dapatkan printer Canon PIXMA MG7570 ini secara PERCUMA, apa kata sertai contest mudah di Giveaway Canon PIXMA MG7570 di blog BroFramestone. Jika anda terpilih, Satu (1) unit Canon MG7570 bernilai sekitar RM600 ini akan menjadi milik anda…

 

Soalan mudah. Kalau nak mudah lagi, ini dia contoh ‘Jawapan Bocor Soalan Giveaway Canon PIXMA MG7570 di Blog BroFramestone’ :

 

1. Sila nyatakan Canon MG7570 AIO photo printer didatangkan dengan warna apa?

Jawapan : Canon PIXMA MG7570 AIO didatangkan dengan pilihan 3 warna iaitu Hitam (Black), Putih (White) dan Jingga (Orange). 

Warna-warna ini antara warna paling popular untuk gadget printer. Kalau di beri peluang, MrJocko nak Canon PIXMA MG7570 AIO warna Hitam.

 

2. Apakah fungsi terkini NFC yang terdapat pada Canon MG7570 AIO photo printer?

Fungsi NFC (Near Field Communication) merupakan satu teknologi baru yang memudahkan pengguna mencetak gambar atau dokumen dan ‘scan’ sesuatu dengan hanya menggunakan ‘smart device’ seperti smart phone atau tablet. Anda hanya perlu sync smart device dengan Canon PIXMA MG7570 dan cetak sebanyak mana yang anda mahu.

Fungsi ni memang terbaik, tak perlu guna komputer, mudah dan cepat guna smart device.

 

3. Nyatakan memori/kenangan terindah anda bagi tahun 2014 yang paling anda hargai dan ingin dicetak menggunakan Canon PIXMA ini sebagai kenang-kenangan. 

Sepanjang tahun 2014, banyak kenangan terbaik MrJocko kerana setiap bulan berpeluang menyertai FAM Trip di Malaysia dan negara Asia. Tapi kenangan terbaik ketika FAM Trip ke Taiwan pada November 2014. Saya ingin sangat abadikan gambar-gambar terbaik sewaktu trip ke Taiwan kerana setiap rakaman yang MrJocko abadikan adalah pemandangan yang indah terutamanya di Sun Moon Lake, Kaohsiung dan juga di Menara Taipei 101.

Dengan Canon PIXMA MG7570 sahaja boleh melahirkan warna-warna terbaik untuk pemandangan indah sewaktu di Sun Moon Lake, Taiwan.

 

Masih ada masa untuk komen di blog BroFramestone, sehingga 24hb Disember 2014 jam 12.00 tengahari. Cepat!!!… Mana tau anda mungkin pemenang bertuah 🙂

 

4 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.