GShock Original Murah Shopping Online Kat Sini

Cuti Tahun Baru 2015 Di Ibis Style Hotel Kuala Lumpur

Cuti Tahun Baru 2015 anda kat mana??? Kami semua kali ini berpeluang cuti di Ibis Style Hotel Kuala Lumpur. Walau ia sekadar boutique hotel, tetapi Ibis Style Hotel Kuala Lumpur menyediakan kemudahan yang terbaik. Banyak yang MrJocko nak share tentang hotel ni… 

Lokasi hotel dikira berdekatan dengan pusat bandar dan senang akses. Samada nak naik kereta sendiri, teksi atau LRT, ia boleh diakses dengan mudah. Bangunan hotel Ibis Style Hotel KL ini berada di kawasan deretan kedai-kedai dan restoran serta beberapa pusat membeli belah terkenal di Kuala Lumpur.

Sementara tu, tengok jer la gambar dulu,,, nanti MrJocko share apa yang best di Ibis Style Hotel KL ini.

Ibis Style Hotel Kuala Lumpur 

Ibis Style Hotel Kuala Lumpur
Review Ibis Style Hotel Kuala Lumpur

 

Ibis Style Hotel Kuala Lumpur

 

Ibis Style Hotel Kuala Lumpur

 

Ibis Style Hotel Kuala Lumpur

Kami sekeluarga akan menginap di sini dan InsyaAllah kami akan review keselesaan bilik hotel, servis hotel, makanan serta fasiliti lain yang disediakan di hotel ini. 

Review Ibis Style Hotel Kuala Lumpur

Tanggapan awal kami, memang nampak sangat menarik dan berwarna-warni. Warna ceria hotel ini memang menaikkan kegembiraan kepada kami semua. InsyaAllah, tunggu cerita MrJocko dan keluarga menginap di Ibis Style KL ini.

Pendaftaran memang cepat dan mudah, suasana bilik kemas, menarik malah masih berbau wangi, servis TV memang terbaik, menu makanan untuk sarapan, makan tengahari dan makan malam ada banyak pilihan, semua memuaskan.

Ok stop dulu, nanti MrJocko ceritakan kemudian 🙂

2 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.