GShock Original Murah Shopping Online Kat Sini

Philips Headphone SBH9150 Wireless Review

Philips SBH9150 Headphone Review
 
 
 
 

Beberapa minggu lepas semasa hadiri Majlis Pelancaran Produk Gibson Innovations di Kuala Lumpur, MrJocko bertuah menang hadiah Quiz semasa event tersebut. Yang dimenangi adalah satu set Philips Headphone SBH9150 Bluetooth Wireless yang bernilai sekitar RM449.00. Alhamdulillah rezeki.

 

Ada yang mula bertanya, best tak kualiti headphone dari Philips dan Gibson Innovations ini? Kalau nak tahu, sudah pasti MrJocko akan kata Ya, Philips Headphones adalah antara headphone berkualiti terbaik kerana ia datang dari Gibson Innovations.

 

Mungkin ramai yang jarang dengar, tetapi untuk peminat audio, Gibson adalah produk yang megeluarkan audio antara yang terbaik di dunia dan mempunyai rangkaian produk dari produk beginner, medium dan professional headphones, paling terkenal ialah Philips Headphone A5PRO untuk professional DJ.

 

 
 
 

Bagaimana cara untuk sambungkan (connect) Philips Headphone SBH9150 dengan peranti laptop, tablet atau smartphone anda dengan mudah untuk kegunaan seharian. Headphone jenis Philips Wireless yang berfungsi dengan sistem Bluetooth ini mudah sahaja di sambungkan samada dengan OS Android, iOS atau Windows.

 

Apa yang perlu anda lakukan ?

1. Aktifkan fungsi Bluetooth Philips Headphone SBH9150

2. Aktifkan juga fungsi Bluetooth peranti anda (laptop, tablet atau smartphone)

3. Lakukan carian untuk menyambungkan peranti anda dengan SBH9150

4. Bila tertera device SBH9150, Klik sambungan dan anda sudah boleh menggunakan Philips Headphones SBH9150 dengan mudah, tanpa wayar.

 
 
 
Philips SBH9150 Headphone Review

 

 

Philips SBH9150 Headphone Review

 

Ikuti langkah-langkah yang tersebut untuk peranti lain dan anda akan dapat nikmati bunyi dari headphone Philips SBH9150 ini dengan kualiti yan terbaik. Paling ringkas, mudah dan tidak lagi anda rimas dengan kabel wayar yang mengganggu.

 

Paling best bila anda boleh guna Philips Headphone wireless ini sejauh sekitar jarak 200meter tanpa halangan. Kalau anda berada dalam rumah, anda boleh guna dari bilik ruang tamu, bilik tidur, dapur, bilik air, malah hingga ke pintu pagar depan rumah.

 
 
 

 

Philips SBH9150 Headphone Review

 

Philips SBH9150 Headphone Review
 
 
 
 

Headphone jenis Philips Headphone Wireless keluaran Gibson Innovations ini memang terbaik dan memang sesuai untuk semua. Kalau nak pair dengan smartphone, lagi mudah dan anda dapat nikmati muzik atau audio dari smartphone anda dimana-mana sahaja dengan kualiti bunyi TERBAIK dari Gibson Innovations.

One Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.