GShock Original Murah Shopping Online Kat Sini

Tawaran Tukar Beli Samsung Galaxy S6 Dan Galaxy S6 edge

Berita baik! Pengguna telefon pintar yang sedang mempertimbangkan untuk membeli Samsung Galaxy S6 dan Galaxy S6 edge terkini tidak perlu berfikir panjang lagi. Samsung Malaysia Electronics dengan gembira mengumumkan tawaran terbarunya yang menarik. Untuk tempoh masa terhad dan eksklusif, Samsung Malaysia menawarkan program Tawaran Tukar Beli Galaxy S6 dan Galaxy S6 edge.
 
Tawaran tukar beli Samsung Galaxy Malaysia ini untuk telefon pintar Samsung Galaxy S6 dan Galaxy S6 edge adalah sangat mudah. Anda cuma perlu jejakkan sahaja kaki ke mana-mana kedai Samsung terpilih di seluruh negara sehingga 31 Mei 2015 dengan membawa telefon pintar yang terpilih untuk ditukarkan kepada pembelian baru Samsung Galaxy S6 dan Galaxy S6 edge. Program trade-in menawarkan kredit segera bermula daripada harga RM95 kepada lebih RM1,000 daripada 19 model telefon pintar terpilih.

Trade In Samsung Galaxy

 
Samsung Galaxy S6 dan Galaxy S6 edge dengan 32GB penyimpanan storan pada harga RM2,599 dan RM3,099 (harga adalah termasuk 6% GST) masing-masing. Kelebihan Galaxy S6 kini boleh didapati dalam 64GB pada RM3,599. Anda boleh memilih unit Galaxy S6 ini dari pelbagai warna-warna seperti Pearl White, Black Sapphire, Platinum Emas, Blue Topaz (Galaxy S6 sahaja) dan Green Emerald (Galaxy S6 edge sahaja).
 
Untuk maklumat lanjut mengenai promosi Tukar Beli Samsung Galaxy, istimewa ini dan apa model telefon pintar boleh diterima untuk program tukar beli, jangan melawat http://www.samsung.com/my/ atau ikuti kami di laman Facebook Samsung Mobile Malaysia di https: // www. facebook.com/samsungmobilemalaysia.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.