Mercedes-Benz Café adalah yang pertama di Thailand
G-Shock Original MurahBeli GShock Murah Kat Sini

Kafe Pertama Mercedes-Benz Café di Thailand

Mercedes-Benz Café adalah yang pertama di Thailand untuk membuka secara rasmi di The Mall, Emporium, model baru yang akan membuat anda lebih dekat dengan jenama Mercedes. Cafe Mercedes – Benz ini adalah satu cafe dimensi baru dengan sentuhan promosi pameran automobil premium.

“Mercedes – Benz Café” adalah terbuka kepada semua pelanggan dan ia mempunyai lebih daripada 20 lokasi di bandar-bandar utama di seluruh dunia seperti Berlin, Paris, Brussels, Milan, New York, Beijing, Tokyo dan Hamburg.

mercedes_cafe_emporium_02
Mercedes-Benz Café adalah yang pertama di Thailand

mercedes_cafe_emporium_01 mercedes_cafe_emporium_03 mercedes_cafe_emporium_04 mercedes_cafe_emporium_05

Mercedes Benz – Cafe dibahagikan kepada tiga bahagian dengan bahagian yang pertama akan menjadi kawasan yang mempamerkan inovasi promosi terkini produk Mercedes Benz. Skrin Interaktif iShowroom dan lounge untuk tujuan perkongsian maklumat. Kawasan tengah kafe Platform untuk persembahan untuk innovasi Mercedes Benz dan juga digunakan sebagai ruang untuk acara-acara yang menonjolkan gaya hidup cara Mercedes Benz. Ia akan berganti pada setiap bulan, termasuk seni, fesyen dan muzik.

Zon Kitchen tersedia untuk menawarkan menu masakan gourmet. Minuman Bar Yang telah diilhamkan oleh citarasa Jerman, termasuk semua makanan dan minuman di kafe ini. Dirumuskan dan disediakan oleh restoran “Perpustakaan air (The Water Library)” di bawah penyeliaan Encik Palmer Margaux Keller, Chef Jerman.

Untuk melegakan keletihan dan dari rehat membeli-belah di siang hari, Mercedes benz – Cafe sesuai untuk semua. Sama ada ia adalah makanan dan minuman untuk makan tengah hari, makanan ringan sebelah petang serta menu makan malam. Tidak lupa Mercedes Benz – Cafe sesuai untuk bersantai di waktu petang juga.

Semestinya Mercedes Benz – Cafe ini adalah lokasi santai untuk golongan yang agak berada dan VVIP kerana ia sememangnya sesuatu yang eksklusif. Jika anda ke Bangkok, jangan lupa singgah di Mercedes Benz – Cafe yang terletak di bangunan Emporium.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.