GShock Original Murah Shopping Online Kat Sini

9 Perkara yang Anda Perlu Tahu Mengenai Galaxy Tab S2

Ini sesuatu yang menarik untuk MrJocko kongsi tentang Samsung Galaxy Tab S2, tablet terbaru dari Samsung. MrJocko sudah jatuh cinta dengan Galaxy Tab S2 ini selepas menggunakannya dan paling senang di bawa ke mana-mana, termasuk ke Dubai trip baru-baru ini.
 
Sama anda menggunakan Galaxy Tab S2 untuk melayari web, membaca e-buku atau menonton video, tablet ini akan perlahan-lahan menjadi peranti pilihan untuk meningkatkan kecekapan seseorang dalam dunia yang on-the-go. 

Produk tablet ‘Galaxy Tab S2‘ penuh dengan pelbagai ciri inovatif dan menawarkan reka bentuk ultra-nipis. Dengan ini Samsung sebenarnya telah menandakan bermulanya era baru produktiviti mudah alih.

Baca di sini, 9 Perkara yang Anda Perlu Tahu Mengenai Galaxy Tab S2. Anda perlu tahu tentang apa yang peranti Galaxy Tab S2 ini tawarkan.

Galaxy-Tab-S2-Review
9 Perkara yang Anda Perlu Tahu Mengenai Galaxy Tab S2

Sangat Mudah Alih
Apabila ia datang di pasaran, ia amat sesuai dan berada di pertengahan antara komputer riba yang terlalu besar dan telefon pintar terlalu kecil. Sebab itu ia Tablet yang terbaik. Hanya 5.6mm nipis dan hanya 392g (9.7 inci) dan 272g (8.0 inci), pilihan Galaxy Tab S2 sebagai Tablet anda adalah tepat.

Sebagai tablet paling nipis dan ringan di pasaran, membawa peranti ini bersamaan dengan membawa majalah atau hanya berat segelas kopi. Lagipun, tablet ini adalah tablet Samsung yang sesuai dibawa ke dalam beg kecil. Lebih lagi, ia mudah untuk dikendalikan dengan satu tangan.
 
Fungsi On-the-Go Yang Maksima
Dalam persekitaran kerja yang pantas, Galaxy Tab S2 adalah alat yang ideal untuk memaksimumkan produktiviti di tempat kerja dan menguruskan tugas dengan cekap apabila on-the-go. MS Office Solution tablet membolehkan membuat dan menyunting dokumen, tugas-tugas yang biasanya akan dilakukan pada PC. Dan bagi mereka yang selalu sibuk, anda akan menjadi selesa menggunakan pad sentuh untuk melaksanakan tugas-tugas seperti, menaip artikel, membuat report dan kerja-kerja pejabat hampir sama dengan menggunakan komputer PC.
 
Paparan Jelas dan Terang
Menakjubkan Super AMOLED paparan Galaxy Tab S2 menjadikannya sempurna direka untuk membaca dan melihat kandungan. Dengan mencipta pengalaman menonton yang sama melayari melalui media cetak tradisional, tablet juga menjadikannya selesa untuk membaca kandungan digital, termasuk e-buku, majalah, laman web dan suapan berita.
Paling bagus, nisbah bacaan ini dioptimumkan bagi membolehkan pengguna untuk menikmati pengalaman membaca yang lancar di seluruh skrin tanpa mengganggu mata anda. Mod Reading mengurangkan ketegangan mata dan membolehkan sesi bacaan lebih lama.

galaxy-tab-s2-review-03
Galaxy Tab S2 sesuai untuk Kembara

9 Perkara yang Anda Perlu Tahu Mengenai Galaxy Tab S2

Multitask : Pelbagai Guna
Galaxy Tab S2 telah mengambil kira keperluan semula jadi kita untuk berbilang tugas dan memberikan pengguna keupayaan untuk menjalankan dan mengakses pelbagai aplikasi pada satu masa. Sama ada anda mahu menonton video semasa berbual dengan rakan-rakan, atau mengambil nota, melihat perpecahan tablet semua sekali gus, ia boleh dijalankan menggunakan Samsung Galaxy Tab S2
 
Kualiti Kamera Terbaik Walau Cahaya Rendah
Walaupun Galaxy Tab S2 dibina untuk meningkatkan produktiviti, ia juga direka untuk menggabungkan beberapa ciri-ciri yang sejuk untuk meningkatkan kebolehgunaan, terlalu, termasuk naik taraf kepada kamera. Terima kasih kepada peningkatan bukaan kanta (apperture) yang membolehkan 35 peratus lebih ringan daripada model sebelumnya, tablet itu kini mempunyai keupayaan untuk mengambil gambar-gambar yang lebih cerah dan lebih baik, walaupun dalam keadaan cahaya rendah.

Ia adalah mudah untuk melihat mengapa pemilik tablet menghabiskan masa agak kurang pada peranti lain selepas membeli tablet. Ciri-ciri yang menjimatkan masa, membolehkan meningkatkan produktiviti dan multitasking dan sempurna mudah alih. Dan dengan reka bentuk yang amat nipis dan ringan daripada Galaxy Tab S2, bersama-sama dengan beberapa manfaat pengguna menambah besar, ia adalah jelas bahawa tablet akan terus menukar pengguna dan satu trend alat yang berada di sini untuk tinggal.
 
Warna Sebenar Yang Lebih Jelas
Pernahkah anda mengambil gambar, kemudian hasil gambar yang diambil kurang menyerlah??? Kadang-kadang kualiti gambar sama sekali berbeza? Kini dengan Galaxy Tab S2, dengan teknologi Super AMOLED, ia menghidupkan semula warna seperti dalam bentuk sebenarnya. Begitu juga dengan kualiti video, kualiti yang terhasil memang terbaik. Ini kerana nisbah kontras yang lebih tinggi untuk memberi detail gambar yang sebenar dan lebih menyerlah.
 
Kelajuan Tablet Yang Sebenar
Bercakap menjimatkan masa, tablet menawarkan prestasi rangkaian ultra-cepat dengan generasi kelima Wi-Fi 802.11ac dan teknologi 2X2 MIMO. Dua dalaman antena Wi-Fi menggandakan sambungan dan menawarkan lebih kestabilan dan kelajuan berbanding sebelum ini. Jika itu tidak mencukupi, tablet turun Booster menggunakan teknologi Bonding Smart lancar menggabungkan Wi-Fi dan LTE untuk kelajuan rangkaian lebih cepat apabila anda memerlukan sedikit rangsangan.
 
Tiada Wayar
Ada banyak fungsi tanpa wayar terbaik terbina dalam Samsung Galaxy Tab S2. Begitu juga, apabila keadaan memerlukan ia, terbina dalam peranti ini ialah BLE (Bluetooth Tenaga Rendah) teknologi membolehkan penyambungan yang lancar antara peranti dengan TV atau dengan telefon pintar. Fungsi ini menjadikan segala-galanya terbaik daripada memberikan persembahan untuk menonton TV dengan satu sentuhan. Selamat tinggal kabel yang rumit!
 
Superior Keselamatan
Semua orang mahu menyimpan info kenalan dan kandungan mereka selamat, tetapi fungsi mengesan dan sentiasa memasukkan kata laluan yang remeh boleh jadi agak menyusahkan. Mujurlah, teknologi pengimbas cap jari Galaxy Tab S2 membuat pengesahan cepat dan tidak menyusahkan. Begitu juga, sebelum dipasang anti-malware menyediakan lapisan tambahan keselamatan untuk peranti untuk memastikan anda sentiasa dilindungi.

Jadi, apa lagi, jika secara keseluruhan, peranti Samsung Galaxy Tab S2 ini memang terbaik dan anda boleh dapatkan Tablet ini dari harga serendah RM1,699 untuk Samsung Galaxy Tab S2 saiz 8 inci di semua oulet Samsung terpilih.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.