GShock Original Murah Shopping Online Kat Sini

Samsung Galaxy S7 dan Galaxy S7 edge Di Malaysia

Samsung Galaxy S7 dan Galaxy S7 edge sudah tiba di Malaysia. Terima kasih kepada pelancaran yang sangat berjaya baru-baru ini, kini Samsung Galaxy S7 semakin menjadi bualan selepas dua bulan. Oleh yang demikian, Samsung Malaysia Electronics kini dengan bangganya mengumumkan ketibaan rasmi yang dinanti-nantikan Samsung Galaxy S7 dan Samsung Galaxy S7 edge ke sempadan Malaysia!

Sejak pelancaran globalnya, Galaxy S7 dan S7 edge menjadi peranti yang dinanti-nantikan oleh semua. Khabarnya ramai sudah menggelarkannya sebagai telefon pintar sempurna setakat ini dengan gabungan sempurna prestasi dan kualiti.

Kalau macam MrJocko, punyai smartphone Galaxy S7 atau S7 edge sudah pasti pelengkap kepada gadget ketika kembara dan melancong. Bayangkan kualiti kamera dari kedua-dua kamera S7 dan S7 edge ini menjadi kamera tambahan untuk DSLR untuk rakaman gambar atau video. Best!!! Sama seperti Galaxy S6 edge yang MrJocko guna ketika trip ke Dubai tahun lepas.

Harga Samsung Galaxy S7 dan Galaxy S7 edge Di Malaysia?

Galaxy S7 di Malaysia

Kenapa Samsung Galaxy S7 ini best?

“Dari awal, ia telah menjadi matlamat Samsung untuk menyampaikan sesuatu yang bernilai dan kegembiraan kepada pelanggan kami. Apabila kami melancarkan Samsung Galaxy S7 pada bulan Mac 2016, kami sangat gembira untuk menerima sambutan yang amat menggalakkan. Sejak itu, ramai yang telah ditanya mengenai kedua-dua peranti Galaxy S7 dan Galaxy S7 edge dan menyatakan minat untuk pembelian. Oleh itu, kami memutuskan bahawa ia adalah masa untuk membawa masuk Galaxy S7” kata Lee Jui Siang, Naib Presiden Mobile dan Unit Perniagaan IT, Samsung Malaysia Electronics.

Selain daripada paparan skrin bersaiz 5.1-inci, kualiti paparan Quad HD Super AMOLED, Galaxy S7 mempunyai ciri-ciri yang menarik sama seperti kelebihan Galaxy S7 edge. Walaupun saiz skrin yang lebih kecil sedikit berbanding dengan paparan 5.5 inci jenis Galaxy S7 edge, Samsung masih berjaya memberikan keseluruhan yang terbaik kepada peranti ini dengan badan penuh 3D kaca dan logam yang berkualiti.

Samsung Galaxy S7 dan Galaxy S7 edge boleh didapati di Malaysia bermula 30 April 2016 di Samsung Experience Stores and Maxis Stores dipilih. Ditawarkan pada harga yang menarik disyorkan runcit RM2,699 (termasuk 6% GST), peranti ini boleh didapati dalam tiga pilihan warna hitam Onyx, Gold Platinum dan Perak Titanium.

Untuk maklumat lanjut mengenai produk Samsung Galaxy S7 dan Galaxy S7 edge Malaysia, sila layari www.samsung.com/my/s7.

Galaxy S7 di Malaysia
Galaxy S7 dan Galaxy S7 edge di Malaysia

samsung galaxy S7 galaxy_S7_black(2) Galaxy S7 di Malaysia

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.