Nota Kembara Bersama MrJocko Teaser 3
G-Shock Original MurahBeli GShock Murah Kat Sini

Nota Kembara Bersama MrJocko Teaser 3

Selepas Perlis dan Kedah, MrJocko ke negeri Perak Indera Kayangan. Nota Kembara Bersama MrJocko Teaser 3 akan berkongsi sedikit pengalaman MrJocko ketika penggambaran di negeri Perak ini. Bermula dengan perjalanan kami menuju ke bandar Kuala Kangsar, seterusnya hingga ke Ipoh.

Mungkin ramai yang tak tahu, Kuala Kangsar adalah bandar di Raja untuk negeri Perak. Dulu ia memang terkenal.

Nota Kembara Bersama MrJocko

Nota Kembara Bersama MrJocko Teaser 3

 

 

Pengalaman pertama kali sampai di Victoria Bridge, Istana Bukit Chandan dan juga pengalaman bersama masyarakat Orang Asli Temia memang beri MrJocko sesuatu yang baru. Menarik dan ia antara yang saya akan ingat sampai bila-bila.

Perak juga sebenarnya ada banyak khazanah kraf, pembuatan dan juga persembahan yang boleh diketengahkan.

 

 

Nota Kembara Bersama MrJocko RTM Nota Kembara Bersama MrJocko RTM Nota Kembara Bersama MrJocko RTM Nota Kembara Bersama MrJocko RTM Nota Kembara Bersama MrJocko RTM

 

Orang Perak patut bangga dengan negeri mereka yang mana banyak lagi tarikan destinasi pelancongan yang belum diterokai dan diwar-warkan. Sayang untuk 30 minit, satu episod tidak cukup untuk menggambarkan keindahan Perak.

InsyaAllah, kalau ada rezeki, MrJocko akan ke Perak lagi untuk melihat tempat menarik di Perak untuk dikongsi kepada semua.

 

Nota Kembara Bersama MrJocko Teaser 2

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.