GShock Original Murah Shopping Online Kat Sini

Haruman Semburan UberMen Style #IniCaraAku

Travel dah jadi satu passion kepada MrJocko sejak dibangku sekolah lagi. Kalau dulu sekadar travel dalam Malaysia sebab tak mampu nak beli tiket kapal terbang, Alhamdulillah kini MrJocko kerap sertai FAM Trip, hotel review dan package review dibeberapa negara anjuran pejabat Pelancongan dan syarikat luar negara. Sebab itu, antara perkara penting bila travel, MrJocko pastikan supaya badan tidak berbau. Kali ini nak kongsi review MrJocko untuk haruman semburan UberMen Style #inicaraaku 

Hari tu, dapat 3 botol wangian UberMen Style ini yang mempunyai pilihan wangian UberMen Style Casual, UberMen Style Freedom dan juga UberMen Style Freedom Xtreme.

Wangian Uber-Men Style #inicaraaku

Semburan UberMen Style #IniCaraAku

 

Masa travel ke Bangkok tempohari sempena dengan Thailand Tourism Festival 2017 di Lumphini Park, MrJocko guna wangian Uber-Men Style Casual. Memandangkan cuaca di Bangkok sekarang tidak terlalu panas dan kurang berpeluh, Casual ini sesuai untuk MrJocko. Kalau bau dari jenis Freedom dan Freedom Xtreme, sesuai kalau anda aktif bersukan dan lebih banyak peluh. Sebab bau kedua-duanya itu lebih keras dari bau Casual.

Travel adalah passion MrJocko dan ‘inilah cara aku‘ untuk mengelilingi dunia dengan style pengembara yang sebenar. Walaupun sentiasa ‘on the go’, kembara sana sini, penjagaan haruman diri kena la jaga.

 

Haruman Semburan Uber-Men Style #inicaraaku

Semburan Uber-Men Style #inicaraaku Haruman Semburan Uber-Men Style #inicaraaku Haruman Semburan Uber-Men Style #inicaraaku Semburan Uber-Men Style #inicaraaku Haruman Semburan Uber-Men Style #inicaraaku

Semburan UberMen Style #IniCaraAku

Yang MrJocko suka tentang UberMen Style Casual, bau dia agak soft sedikit dan tidak terlalu ‘tengit’. Ada sesetengah wangian semburan dari jenama lain kadang-kadang akan membuatkan bau semacam agak kuat. Labih teruk kalau semburan itu memberi kesan pedih kepada kulit, khususnya di bahagian ketiak. Itu mungkin kesan dari bahan-bahan yang kurang sesuai untuk kulit anda.

Wangian UberMen ini dikategorikan sebagai wangian jenis ‘eau de toilette’. Ia membawa maksud, wangian ini boleh bertindak sebagai penyegar kulit. Selalunya jenis ‘eau de toilette’ ini boleh diguna terus di kulit anda selepas mandian.

 

Produk ni dilancarkan sejak tahun 2015 lagi dan Joe Flizzow dilantik menjadi Duta Produk wangian UberMen ini.

Untuk info anda, wangian UBERMEN Style kini boleh didapati di semua pasar raya besar, pasar raya dan farmasi di seluruh negara. Ia dijual pada harga RM27.45 untuk pek 100ml. Nak jimat dan kekal bau wangi, boleh la cuba wangian UberMen ini. Harga berbaloi, nak guna mudah dan semestinya bau haruman ini wangi.

 

Produk ni dilancarkan sejak tahun 2015 lagi dan Joe Flizzow dilantik menjadi Duta Produk wangian UberMen ini.

 

Bagi anda yang nak T-Shirt ni mudah sahaja. Jom sertai MEME Generator Ubermen. Follow step di bawah :

  1. Pergi ke laman web www.ubermen.com.my. Ambil satu gambar unik anda dan masukkan kapsyen di ruang kosong yang tersedia

ubermen inicaraaku

 

2.  Muat naik gambar paling gempak anda di Facebook.

Semburan UberMen Style #IniCaraAku

3.  Gambar terpilih bakal berpeluang untuk memenangi satu T-Shirt Eksklusif Anda. Ia hanya SATU DALAM DUNIA

ubermen inicaraaku

Tertakluk kepada terma dan syarat. Good Luck!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.