GShock Original Murah Shopping Online Kat Sini

Layan Anak-anak Main Mainan PlayDoh Touch Shape To Life Studio Doh-Bassador

Bulan lepas, MrJocko temankan anak-anak buat Unboxing mainan baru dari Play-Doh. Masa tu antara yang menarik ialah mainan PlayDoh Touch Shape To Life Studio. Ia antara mainan yang berbentuk ‘tanah liat’ yang unik, dimainkan dengan peranti smartphone atau tablet.

Baca di sini http://www.mrjocko.com/2017/08/doh-bassador-of-creativity-contest.html

Mainan PlayDoh Touch Shape To Life Studio ini adalah permainan yang menggabungkan cara mainan tradisional dengan cara interaktif moden. Lebih mudah, anak-anak main tanah liat PlayDoh ni, buat bentuk imaginasi mereka, kemudian ambik gambar dengan Aplikasi PlayDoh Touch dan kemudian explore lebih lagi pergerakkannya di dalam peranti atau tablet. Hebat bukan?

Mainan PlayDoh Touch Shape To Life Studio

Mainan PlayDoh Touch Shape of Life Studio

 

Banyak kali MrJocko kongsi tentang permainan PlayDoh ini dengan ibubapa lain, bahawa, ia satu permainan yang selamat, kreatif dan bina imaginasi anak-anak ke tahap maksima. Ini kerana, peluang diberikan kepada mereka mencipta apa sahaja dengan menggunakan tanah liat PlayDoh untuk cipta mainan mereka tersendiri.

Lagipun, bahan-bahan yang ada dalam mainan ini selamat dan tidak merbahaya. Malah, setiap kanak-kanak akan pasti suka bila dapat bermain dengan maian PlayDoh.

 

Layan Anak-anak Main Mainan PlayDoh Doh-BassadorLayan Anak-anak Main Mainan PlayDoh Doh-Bassador

 

Kalau dulu, mainan PlayDoh hanya terhad di dalam tin kecil sahaja, kini ia dipelbagaikan lagi dengan pelbagai warna, aksesori tambahan untuk lebih kreatif dan terkini, dengan menggabungkan permainan ini dengan teknologi terkini.

Kalau nak download aplikasi PlayDoh Touch Shape To Life Studio boleh klik di sini 

Android : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hasbro.playdohtouch&hl=en

Apple : https://itunes.apple.com/us/app/play-doh-touch-shape-scan-explore/id1092148948?mt=8

 

PlayDoh Touch Shape To Life Studio
Layan Anak-anak Main PlayDoh Touch Shape To Life Studio

PlayDoh Touch Shape To Life Studio Layan Anak-anak Main Mainan PlayDoh Doh-Bassador PlayDoh Touch Shape To Life Studio

 

Untuk memudahkan korang synchronise mainan PlayDoh Touch ini dengan Aplikasi di peranti dan tablet korang, boleh ikut arahan yang dikongsi kan di sini. Atau lihat video clip ini https://www.youtube.com/watch?v=j 0yIDsPwBMY

Mainan PlayDoh Touch ini adalah produk mainan yang telah ‘digitally integrated pertama’ khas untuk kanak-kanak yang tidak pernah dicipta sebelum ini. 

 

How to Play Your PlayDoh Shape Your Life Studio?

SHAPE your creation with PlayDoh modeling compound and place it on a white surface

SCAN your creation into the PlayDoh TOUCH app using your device’s camera

SEE your unique creation come to life in a virtual world

EXPLORE all the creative possibilities within the app

CONTINUE shaping and scanning your PlayDoh creations to build your own world

Oh ya, tidak lupa, kalau anak anda main PlayDoh dengan cara biasa pun, boleh buat macam-macam mainan dengan imaginasi terbaik. Lihat sahaja beberapa contoh hasil terbaik yang telah dibuat menggunakan mainan PlayDoh ini. Ada Nasi Lemak, Ais Batu Campur, Sate dan macam-macam lagi.

 

Mainan PlayDoh Doh-Bassador Mainan PlayDoh Doh-Bassador Mainan PlayDoh Doh-Bassador PlayDoh Touch Shape To Life Studio

 

Jadi, kalau nak mudah dalam mencari mainan untuk kanak-kanak, MrJocko memang syorkan korang beli mainan PlayDoh. Banyak kreativiti yang boleh kita kongsi dengan anak-anak. Lagipun, ia antara mainan yang mudah dibawa ke mana sahaja. Harga pun berpatutan.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.