Unboxing Samsung Galaxy Buds Pro Phantom Violet
G-Shock Original MurahBeli GShock Murah Kat Sini

Unboxing Samsung Galaxy Buds Pro Phantom Violet

Model baru Samsung Galaxy S21 baru-baru ini diperkenalkan di Malaysia dengan membawa satu lagi gadget tambahan, menjadi pelengkap kepada peranti telefon bimbit yang hebat jenama samsung ini. Ia adalah earphones wireless (fon telinga tanpa wayar) terbaru dengan teknologi terbaik bagi peminat audio di Malaysia. Kali ini, saya berpeluang untuk Unboxing Samsung Galaxy Buds Pro Phantom Violet.

Kalau sebelum ini, AKG dengan kerjasama Samsung mengeluarkan earphones yang sudah mempunyai kualiti bunyi yang enak didengar, menggunakan wayar, tetapi kali ini, dengan Galaxy Buds Pro wireless ia memberikan sesuatu yang terbaru untuk pelengkap telefon pintar anda.

Baca : Padankan Galaxy Buds Pro dengan Samsung Galaxy Note20 Ultra

 


Unboxing Samsung Galaxy Buds Pro Phantom Violet

Unboxing-Samsung=Galaxy-Buds-Pro-Phantom-Violet-05 copy

Unboxing-Samsung-Galaxy-Buds-Pro-Phantom-Violet-01

Unboxing-Samsung-Galaxy-Buds-Pro-Phantom-Violet-02
 

Peranti Galaxy Buds Pro earphone wireless dari Samsung ini ditawarkan dengan 3 warna yang cantik iaitu Hitam, Silver dan juga warna Phantom Violet.

Setiap kotak earphones wireless ini dijual dengan lengkap termasuk peranti sepasang earphones rekaan yang cantik, charging cable, charging case, buku manual dan aturan serta ear tip untuk keselesaan ruang telinga anda.
 

Unboxing-Samsung-Galaxy-Buds-Pro-Phantom-Violet-03

Unboxing-Samsung-Galaxy-Buds-Pro-Phantom-Violet-04

Unboxing-Samsung-Galaxy-Buds-Pro-Phantom-Violet-06

Unboxing-Samsung-Galaxy-Buds-Pro-Phantom-Violet-07

Pastinya rekaan Galaxy Buds Pro kali ini lebih menarik dari rekaan sebelumnya. Paling penting, ia melekat ditelinga dan tidak perlu risau jika anda aktif seharian sambil menggunakan peranti earphones wireless ini.

Untuk pengembara dan mereka yang selalu guna earphone semasa dalam penerbangan, yang ni antara yang terbaik sebab bukan sahaja ada fungsi bunyi 360°, tetapi juga pengurangan bunyi bising diluar membolehkan bunyi diperanti lebih enak untuk anda hayati.

Video Unboxing Samsung Galaxy Buds Pro oleh Samsung

https://www.facebook.com/SamsungLanka/videos/243526630652435

 

Tak perlu lagi untuk guna earphones dengan wayar yang menyusahkan. Beralihlah kepada wireless galaxy buds Pro. Berminat untuk dapatkan unit Galaxy Buds Pro, boleh layari laman web Samsung Malaysia.

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

   
RSS
Instagram