Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Katakan Hello Ke Destinasi Baru Emirates Airbus A380

Menyambut semangat baru untuk Tahun Baru, Emirates hari ini melancarkan jualan global tahunan untuk memberi inspirasi kepada pelancong dalam meneroka destinasi baru dan melancong ke bandar kegemaran mereka. Kini lebih menarik dengan destinasi baru Emirates Airbus A380
 
Kini, rakyat Malaysia boleh berkata “Hello” kepada pengalaman baru di Emirates kerana mengembangkan rangkaian global dengan tawaran istimewa bagi harga Tiket Ekonomi dan Tiket ‘Business Class’. Untuk mendapatkan tawaran diskaun penerbangan Emirates ini, tempahan perlu dibuat antara 5 Januari hingga 19 Januari 2016 bagi perjalanan antara 15 Januari hingga 30 November 2016, tahun ini.

Tawaran Tiket Murah Emirates

 
Tawaran diskaun tiket penerbangan Emirates ini merangkumi semua tambang termasuk tiket Kelas Ekonomi dari Malaysia bermula dari RM2,538 ke Eropah, RM1,808 ke Australia dan New Zealand, RM2,068 ke Timur Tengah dan RM4,208 ke Amerika Utara. Tambang tiket ‘Business Class’ bermula dari RM9,748 ke Eropah, RM6,498 ke Australia dan New Zealand, RM6,048 ke Timur Tengah dan RM16,548 ke Amerika Utara.
 
“Kita tahu bahawa pelancong Malaysia gemar melancong dan telah mula berfikir tentang rancangan perjalanan dan cita-cita destinasi mereka untuk 2016, dan kami gembira untuk memberikan inspirasi tambahan dan insentif untuk membantu rancangan-rancangan ini menjadi kenyataan. Ini juga masa yang benar-benar menarik kerana tawaran ini juga adalah untuk penerbangan pada dua kelas dikonfigurasikan pesawat Emirates Airbus A380 yang baru, punyai tempat duduk untuk 615 orang,  membolehkan lebih ramai rakyat Malaysia untuk terbang dalam keselesaan unik cara Emirates dan ditawarkan kepada destinasi yang dipilih melalui perhentian mudah di Dubai” kata Andrew Bunn, Pengurus Negara, Singapura, Malaysia dan Brunei, syarikat penerbangan Emirates.
 

Tawaran Tiket Murah Emirates Tawaran Tiket Murah Emirates

“Rangkaian destinasi global kami di enam benua menawarkan sesuatu untuk semua orang dan ditambah pula dengan kadar khas menawarkan cadangan nilai yang menarik. Selain daripada pilihan nilai harga tiket, destinasi atau penerbangan transit, pengalaman bersama Emirates juga bermakna pelanggan boleh mengharapkan keselesaan di atas kapal jet moden kita, sistem hiburan generasi baru dan perkhidmatan terbaik dari anak kapal kami yang mesra. “
 
Emirates menawarkan perkhidmatan yang sangat baik di atas kapal melalui servis anak kapal antarabangsa yang datang dari 130 bangsa dan bercakap lebih daripada 60 bahasa. Dengan katil baring di Business Class, skrin terbesar di tempat duduk. Manakala untuk kelas ekonomi pada 13.3 inci dan lebih daripada 2,000 saluran hiburan atas permintaan ke atas sistem hiburan dalam penerbangan yang telah memenangi anugerah, ais Digital Widescreen, Emirates menyediakan kualiti produk dan nilai untuk wang anda.
 
Mereka yang membawa kanak-kanak boleh mengambil kesempatan daripada tawaran menarik ‘keluarga’ dan di beri keutamaan di semua lapangan terbang untuk makanan kanak-kanak istimewa, hiburan kanak-kanak yang berkualiti, mainan eksklusif dan Lonely Planet Kids aktiviti beg di atas kapal.

Tawaran Tiket Murah Emirates emirates_business_class_seat

 
Armada kecil dan mesra alam syarikat penerbangan itu terdiri sepenuhnya daripada pesawat badan lebar sebahagian besarnya ikonik pesawat popular Boeing 777 dan 71 Emirates Airbus A380 kini dalam perkhidmatan.
 
Penerbangan Emirates kini terbang ke lebih daripada 140 bandar di 80 buah negara. 
 
Untuk maklumat lanjut mengenai Emirates, termasuk cara untuk menempah penerbangan dan senarai lengkap terma dan syarat, hubungi ejen pelancongan anda atau layari www.emirates.com/my

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.