Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Galaxy Note5 Pink Dan Seni Kaligrafi S Pen

Seni penulisan kaligrafi sentiasa dikagumi dan ia telah mempengaruhi budaya, seni dan sastera sepanjang zaman. Seni penulisan ini masih lagi diamalkan dalam dunia moden hari ini; kecuali sekarang, kaligrafi boleh diamalkan secara digital. Ini adalah twist baru kepada penulisan kaligrafi dimungkinkan dengan ciptaan Samsung, Pen S itu.

Eksklusif untuk Galaxy Note 5, Pen S adalah ciri unik yang membolehkan pengguna untuk menulis, melukis dan reka bentuk hanya kira-kira apa-apa dan segala-galanya. Dengan pembukaan keupayaan bertulis bertambah baik dan pelbagai alat praktikal, Pen S menggalakkan kebebasan ungkapan dan membolehkan pengguna meneroka kreativiti mereka di luar teks dan visual statik tradisional – memuji lagi individu Moment Nota ‘setiap mereka. Perdana bertahan Samsung, Galaxy Note5, dilengkapi dengan kamera yang dipertingkatkan di mana pengguna boleh menangkap Moment sempurna gambar mereka Note. Pengguna boleh mencabut kuat disertakan S Pen untuk mencipta, reka bentuk dan mencantikkan setiap pukulan dengan gaya yg pesan lebih dahulu melalui kaligrafi.

Untuk menunjukkan bagaimana mudahnya untuk menjadi kreatif dengan Pen S, Samsung dijemput kaligrafi artis Jil Sta. Ana ke bengkelnya mini baru-baru ini untuk mengajar penonton keajaiban seni Pen S boleh lakukan dengan kaligrafi. Bengkel mini telah dianjurkan sempena kedatangan  Galaxy Note5 Pink di Malaysia.

Samsung Galaxy Note5 Pink

“Kaligrafi adalah teknik penulisan purba menggunakan pen bermata rata untuk mencipta huruf seni menggunakan garisan tebal dan nipis, bergantung kepada arah angin ahmar. Menuliskan pemikiran anda menggunakan gaya kaligrafi penulisan bukan sahaja menambah kecantikan kepada teks tetapi juga memberi inspirasi kreativiti. Ia adalah satu bentuk seni yang indah yang telah mengikuti kami ke zaman moden dan dengan alat inovatif seperti Pen S, langit benar-benar adalah had dengan apa yang anda boleh menulis, melukis dan reka bentuk menggunakan kaligrafi. Ada pilihan untuk menukar gaya rambut, tips pen, dan warna semasa menulis dan melukis dengan Pen S, dan yang membuat semua perbezaan dalam seni kaligrafi, “kata Jil Sta. Ana, seorang jurutera perisian dengan profesion dan artis kaligrafi oleh nafsu.

“Galaxy Note5 adalah yang salah satu produk kami yang paling berjaya dan popular di pasaran. Inovasi yang luar biasa dan fungsi Galaxy Note5 terbaik, kita sedar bahawa warna juga memainkan peranan yang penting dalam populariti telefon. Dari kajian kami pada pandangan pasaran dan ramalan trend semasa dalam industri telefon pintar, kita menyatakan bahawa Pink adalah warna yang unik bertenaga yang bergema dengan ramai pengguna. Kami memperkenalkan Galaxy Note4  dalam Pink tahun lepas dan ia mendapat sambutan luar biasa di kalangan pengguna. Sekarang kita mahu meneruskan trend dan kali ini, memperkenalkan Galaxy Note5 dalam warna merah jambu “kata Encik Lee Jui Siang, Naib Presiden, IT & Mobile Unit Perniagaan, Samsung Malaysia Electronics.

Cantik tak Samsung Galaxy Note5 Pink?

Galaxy Note5 Pink Dan Seni Kaligrafi S Pen Galaxy Note5 Pink Dan Seni Kaligrafi S Pen Samsung Galaxy Note5 Pink Gold (5)

Samsung Galaxy Note5 Pink

Ditawarkan untuk masa yang terhad sahaja, Galaxy Note5 Pink pilihan untuk hadiah yang sangat baik untuk seseorang yang istimewa. Sassy warna baru ini, Galaxy Note5 Pink boleh dibeli dari 21 Januari dan selagi stok masih ada pada harga runcit yang disyorkan RM2,699 (termasuk GST). Galaxy Note5 juga boleh didapati dalam Platinum, Silver Titanium, White Pearl dan Black Sapphire.

Untuk maklumat produk lebih lanjut, sila layari www.samsung.com/my.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.