Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

5th Anniversary The Ritz Carlton Langkawi Kedah

September menandakan bulan yang sangat istimewa untuk The Ritz-Carlton, Langkawi kerana ia meraikan 5th Anniversary The Ritz Carlton Langkawi, lima tahun yang kukuh dalam menyediakan kemuncak kemewahan kepada Malaysia dan rantau ini. Ia telah meningkatkan definisi kemewahan dalam perhotelan, dengan piawaian perkhidmatan Tuan-tuan & Puan-puan yang lagenda, untuk memenuhi keperluan dan permintaan setiap tetamu yang telah menginap di hartanahnya.

Ritz-Carlton, Langkawi, satu-satunya pusat peranginan Ritz-Carlton di Malaysia, telah menjadi nama terkenal kepada beribu-ribu tetamu yang telah bermalam dari lebih 100 negara, menyaksikan perkahwinan romantik yang tidak terkira banyaknya, acara gala, perayaan keluarga, mesyuarat perniagaan dan persidangan. dalam kawasannya. Ia terus bersinar dengan penghargaan daripada sokongan tiada tandingan pelanggan setianya, tanpa mereka tidak akan melihat kejayaan ini hari ini.

Baca : Tempat Makan Best di Langkawi Kedah

5th Anniversary The Ritz Carlton Langkawi Kedah

 


Ellen Franke, Pengurus Besar The Ritz-Carlton, Langkawi berkata, “Menyambut ulang tahun ke-5 kami adalah detik istimewa untuk Tuan-tuan dan Puan-puan di The Ritz-Carlton, Langkawi. Sejak lima tahun lalu, Tuan-tuan dan Puan-puan kami telah berusaha untuk menyampaikan perkhidmatan dan pengalaman peribadi yang tulen dan paling memuaskan kepada tetamu kami. Kami berharap kami telah mencipta kenangan yang luar biasa untuk tetamu kami dan pengalaman ini akan kekal bersama mereka sepanjang hayat.”

5th Anniversary The Ritz Carlton Langkawi Kedah

5th Anniversary The Ritz Carlton Langkawi

Kredit Gambar : Internet
 

Beliau menambah, “Sementara The Ritz-Carlton, Langkawi meraikan peristiwa penting ini, izinkan kami menjemput anda untuk menyertai kami, untuk menyaksikan kesinambungan legasi kemewahan dan kecemerlangan ini.”

Dalam meraikan lima tahun kemewahan dalam bidang perhotelan, The Ritz-Carlton, Langkawi telah mengatur khas beberapa siri acara, makan malam, dan program bermusim, sebagai pengiktirafan kepada tetamunya yang telah menjadikan resort itu nama seperti itu, dengan mencipta tawaran istimewa untuk mereka. Di samping itu, resort ini juga meraikan Tuan-tuan & Puan-puan yang membentuk komponen utama legasi perkhidmatan yang terkenal dengan The Ritz-Carlton.

Koktel Ulang Tahun Sambutan

Perayaan bermula di Horizon Bar pada 21 September, iaitu hari ulang tahun sebenar, di mana semua tetamu resort akan dijemput ke Horizon Bar untuk menikmati segelas koktel yang dipilih secara khusus, The Gold Standard. Malam itu akan menjadi lebih diingati dengan ritual termenung ajaib pada waktu keemasan matahari terbenam untuk menyambut perubahan dari hari ke senja.

Pengalaman Lima Makan yang Hebat di The Beach Grill

Chef Eksekutif, Mattia Salussoglia dan briged dapurnya akan menarik perhatian anda dengan pengalaman makan degustasi 5 hidangan yang dibina dengan teliti di The Beach Grill, menggabungkan hidangan istimewa di tiga tempat makan utama mereka – Dapur Langkawi, The Beach Grill dan Hai Yan – selama lima minggu bermula 23 September hingga 30 Oktober, pada harga RM555 bersih seorang, untuk minimum 2 orang.
 

5th Anniversary The Ritz Carlton Langkawi

5th Anniversary The Ritz Carlton Langkawi
 

Staycation Edisi Terhad

Kemuncak sambutan ulang tahun ke-5 di The Ritz-Carlton, Langkawi ialah Staycation Edisi Terhad di mana tetamu akan mengalami Villa Mutiara 3 bilik tidur yang mewah dengan kolam renang peribadi, selama 3 Hari/2 Malam untuk 6 orang.

Dihargakan pada kadar promosi RM55,000, pakej itu termasuk satu (1) edisi terhad Gold Bar Ulang Tahun Ke-5 yang direka khas untuk The Ritz-Carlton, Langkawi oleh tukang emas yang memenangi anugerah, Habib Jewels. Kesemua 6 tetamu akan dipandu dari Lapangan Terbang Antarabangsa Langkawi dengan kereta Rolls-Royce yang berprestij dan akan mengalami daftar masuk peribadi serta champagne yang disajikan semasa ketibaan dengan kemudahan alu-aluan ulang tahun yang unik.

Kesemua 6 tetamu juga akan dijamu dengan satu kali (1) menu 5 hidangan oleh Chef Eksekutif, Mattia Salussoglia sendiri, didahului dengan koktel sebelum makan malam di dalam vila setiap hari. Terdapat juga satu kali (1) makan malam kejutan Green Egg Experience yang disusun khas di dalam vila.

Ia menjadi lebih baik, Staycation Edisi Terhad juga termasuk sekali (1) 60 minit urutan relaksasi untuk 6 orang di The Ritz-Carlton, Langkawi Spa yang memenangi anugerah dan sekali (1) kayak matahari terbit peribadi atau menaiki dayung di perairan Laut Andaman. Akhir sekali, alami perkhidmatan butler berdedikasi 24 jam The Ritz-Carlton bersama-sama dengan tuala mandi bersulam peribadi dan jubah mandi yang akan menjadi milik anda untuk dibawa pulang.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.