Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Acronis True Image 2017 Untuk Penyelesaian Backup Data Peribadi

Untuk seseorang yang seperti MrJocko, mempunyai koleksi storan gambar dan data melebihi 1TB, pelan ‘backup data’ untuk storan ini sangat penting untuk memastikan semua data yang MrJocko ada tidak hilang begitu sahaja. Sebab itu, Acronis True Image 2017 Untuk Penyelesaian Backup Data Peribadi terbaik setakat ini untuk traveller seperti saya.

Bayangkan, ketika MrJocko kembara ke mana sahaja di dunia, tidak lagi perlukan external hard disk. Cuma simpan sahaja data di ruang simpanan maya ‘Acronis True Image 2017‘ dan ia selamat di simpan di sana selama-lamanya.

Baca : Cerita Tentang Produk Review Teknologi

  

Acronis True Image 2017

acronis true image 2017 malaysia session

 

Selama 2 jam MrJocko sempat mendengar informasi yang memang menarik tentang kelebihan menggunakan Acronis ini. Yang paling mudah nak ingat, ia satu tempat untuk MrJocko menyimpan data-data peribadi dengan mudah dan semestinya selamat dengan harga servis yang berbaloi.

Tambahan lagi, Acronis antara jenama peneraju Global yang memberikan ‘Hybrid Cloud Data Protection’ kepada ramai klien di seluruh dunia.

Antara kelebihan Acronis termasuk auto backup, mencipta rescue-disk dan mempunyai banyak system utilities. Acronis mempunyai interface yang ‘clean’, cepat dan terbaik dalam aplikasi ‘Mobile Backup”.

 

 

acronis true image 2017 acronis true image 2017acronis true image 2017

 

Jadi, untuk anda yang mencari data storan yang lebih besar, sebesar 1TB untuk koleksi data, files serta gambar-gambar anda, boleh la cuba untuk dapatkan pakej Acronis ini bermula dari USD39.90. Acronis True Image 2017 membawa satu servis yang unik untuk ‘backup’ data dan software anda termasuk Facebook dan juga Mobile Apps. 

MrJocko dah cuba dan konsep storan Acronis ini mesra pengguna, mudah guna dan terbukti selamat.

Maklumat lanjut anda boleh layari laman web rasmi www.acronis.com 

 

acronis true image acronis true image

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.