Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Ada Promosi Tiket Free Seats AirAsia 5 Jun 2017

Ada yang rasa lama tak travel atau pergi melancong? Ini peluang korang semua. Esok lusa Ada Promosi Tiket Free Seats AirAsia 5 Jun 2017. Kalau promosi harga tiket murah AirAsia ni, kalau kata Free Seats bermakna memang harga tempat duduk korang adalah percuma. Cuma perlu bayar harga servis dan airport tax sahaja, tidak termasuk bagasi dan makan minum.

Promosi Tiket Free Seats AirAsia 5 Jun 2017 adalah tawaran yang murah untuk semua destinasi AirAsia. Untuk Ahli AirAsia, AirAsia BIG Loyalty Programme dan Ahli AirAsiaGo tawaran dibuka lebih awal iaitu pada 4 Jun 2017. Bermaksud, tepat jam 00.01 minit, hari Ahad 4 Jun 2017, korang dah start boleh beli tiket murah AirAsia.

Promosi Tiket Free Seats AirAsia 5 Jun 2017

 

Promosi Tiket Free Seats AirAsia 5 Jun 2017

 

Untuk informasi, MrJocko sekeluarga bercuti ke Perth pada awal tahun 2016 dulu pun dengan Promosi Tiket Free Seats AirAsia. Boleh baca di entry ini http://www.mrjocko.com/2016/03/kos-travel-bajet-sekeluarga-ke-perth.html

Sebenarnya ada beberapa tips beli tiket murah AirAsia dan AirAsiaX yang selalu MrJocko buat bila tiba waktu promosi free seats AirAsia ini. Nak tahu boleh baca sekali lagi di entry sebelum ini.

Tips Beli Tiket Murah AirAsia dan AirAsiaX Travel Blogger Malaysia

 

Antara destinasi luar negara yang boleh korang lihat untuk promosi tiket free seat AirAsia kali ini ialah tiket ke Bangkok, Jakarta, Osaka, Haneda, Seoul, Ho Chi Minh dan juga destinasi Siam Reap. MrJocko agak akan ada pilihan tiket murah yang lebih senang untuk korang beli.

Selama MrJocko survey harga tiket murah AirAsia, tiket ke negara China, Filipina, Hong Kong, Maldives, India dan beberapa negara lain macam susah nak dapat dengan harga murah. Mungkin sebab ramai orang yang dah beli seawal mungkin membuatkan kalau kita lambat sedikit, kita terlepas nak beli tiket murah AirAsia dan AirAsiaX.

Apa lagi, bersedia untuk dapatkan harga tiket murah AirAsia dengan layari laman web www.airasia.com pada tarikh 5 Jun 2017 atau pada 4 Jun 2017 nanti.

Kalau ada rezeki, MrJocko rasanya nak cuba dapatkan tiket ke Sapporo dan juga Bangkok untuk tahun 2018 nanti.

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.