Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Ada yang GILA KETAGIH INTERNET ?

Kalau dah KETAGIH, mesti bawak kesan yang tak bagus.Kalau dulu kita hanya boleh mengakses internet dirumah atau pejabat sahaja. Skang, ia sudah meluas. Kita bleh akses internet melalui handphone, laptop dan yang terbaru melalui tablet seperti iPad, Galaxy Tab, Xoom, Playbook dan macam2 lagi.Bagi yang suka permainan internet, ketagihan ini sangat ketara. Bayangkan, ketika tahun 2003 lagi, aku pernah tengok kawan aku sendiri, bermain permainan di internet selama 2 hari 2 malam. Bayangkan bagaimana situasi macam tu di tahun 2011 yang penuh dengan berjuta2 aplikasi permainan di internet.Ada yang tak leh berenggang dengan internet, sanggup bawa kemana saja gadget mereka. Bukan sahaja untuk games, malah skang ni networking sosial seperti facebook, twitter, myspace, blog dan macam2 jugak.So, pandai2 lah agih masa korang. Aktif sosial di laman internet, tapi makin jauh dengan rakan taulan, apa kes???

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.