Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Adele Rumour Has It Her Life And Songs Asia Premiere

Khas buat peminat Adele di Malaysia, ini peluang anda untuk bertemu ‘Adele’ dalam jelajah Asia sempena dengan Adele Rumour Has It Her Life And Songs Asia Premiere. Sudah pasti ramai yang tidak sabar mendengar lagu terbaik Adele dan ini akan dibawakan dalam persempahan yang akan berlangsung dari 21 hingga 25 September di KLPAC.

Secara peribadi, MrJocko berpendapat, konsert Adele Rumour Has It ini akan memberikan inspirasi kepada semua tentang kejayaan Adele Adkins dari manusia normal sehingga menjadi bintang terkenal dengan bakat sendiri. Kesungguhan beliau mengejar cita-cita dan mengikuti jejak langkah idolanya ‘Spice Girls’ memberikan inspirasi kepada semua. Hingga kini, beliau sudah menjadi setaraf dengan bintang selebriti dunia dengan pelbagai anugerah muzik.

Adele Rumour Has It Her Life And Songs

Adele Rumour Has It Her Life And Songs

 

adele_rumour_has_it

 

Semalam, MrJocko terpaku mendengar lagu hits Adele seperti Skyfall, Rolling In The Deep, Someone Anda Seperti, Set Fire To The Rain, Hello dan banyak lagi. Teater Muzikal unik seperti ini jarang sekali MrJocko tonton. Ini antara persembahan terbaik pernah MrJocko saksikan pada tahun ini.

Ternyata, watak utama Adele (lakonan Naomi Price) memberikan persembahan terbaik. Suara yang memukau dengan menyampaikan lagu-lagu Adele penuh note lagu terbaik. Di bawakan terbaik dengan gabungan muzik ‘live band’ berbakat dari Malaysia. Persembahan ini juga melihat kehebatan tiga vokalis sokongan (suara latar) profesional Malaysia menyertai pentas untuk meraikan kehidupan dan lagu-lagu Adele.

 

adele_rumour_has_it
Adele Rumour Has It Her Life And Songs Asia Premiere

adele_rumour_has_it_KLPAC adele_rumour_has_it_KLPAC

 

Memulakan debutnya di Brisbane pada tahun 2013, Adele Rumour Has It telah membuat persembahan di bandar-bandar utama di Australia. Mungkin anda belum tahu bahawa persembahan Adele Rumour Has It ini telah memenangi banyak anugerah antarabangsa di bawah tali pinggang iaitu MUZIK TERBAIK – Matilda Award, BEST MUSICAL PRODUCTION – Groundling Award dan SUNDAY MAIL TOP DUA SHOW 2013.

Dengan bangganya dianjurkan oleh Milestone Production, tiket Adele Rumour Has It berharga RM450 (VVIP), RM350 (VIP), RM250 (CAT A) dan RM150 (CAT B). Harga tiket tidak termasuk 6% GST dan yuran tiket RM3. Diskaun sehingga 15% harga tiket biasa off disediakan untuk pembeli tiket. Untuk pembelian tiket, sila layari laman www.milestone-production.com

Gambar Persembahan Adele Rumour Has It KLPAC

adele_rumour_has_it_KLPAC adele_rumour_has_it_KLPAC adele_rumour_has_it_KLPAC adele_rumour_has_it_KLPACpicture-7-naomi-price-in-rumour-has-it-asia-premiere-pic-by-milestone-production

 

 

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.