Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Air Purifier – OGAWA

Masa shopping ke TESCO 2 – 3 minggu lepas, kamik singgah la kat OGAWA(*pembetulan bukan OSIM). Mula nak try kerusi urutan yg malertz tu. Tp tetiba terpengaruh dgn Air Purifier yg di promote kan time tu. Harga asal RM169, tp dapat diskaun RM100. So, harga skang jadik RM69.00 sahaja with one year warranty.

Since wife aku dah minat nak beli, aku on jer la.

Balik umah, blum sempat nak dinner aku trus on. Letak air, letak pewangi dlm air, pastu aku tutp, dan ON………………………………………………………….. nothing happen. Aik!!!

Aku check skali lagi, check balik bukak tgk manual, pastu ON balik……………………………………………………….. also nothing happen. Camana ni ??? Aku godek plug kat Wall Plug skali dushhh satu batang pin plug tu patah. Aiyooo… cam biskut….

Cepat nyer rosak? Pun begitu, aku pk malas nak gi claim baru pasal nak kena kluar pegi balik tempat beli. Aku tukar jer kabel plug lain, pastu pasang, baru OK. Rupernya plug kabel tu yg rosak….

Nasihat aku :
1. Kalau dah diskaun murah sgt, sure ader problem.
2. Walaupun ader cop OGAWA (*pembetulan bukan OSIM), tah tah kualiti rendah.
3. Jangan membazir…
hu hu hu
p/s: Aku dah betulkan. Bukan OSIM, ni product OGAWA. Diulangi OGAWA. Sib baik sempat tukar, kang tak sia2 aku kena saman dek OSIM.
2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.