Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

AirAsia BIG Lancar Kempen BIG Fest Di Quill City Mall KL

Tak guna kalau kumpul ‘points’ tetapi tak boleh guna. Kumpul ‘points’ dengan satu jenama untuk ditukarkan kepada sesuatu yang lebih besar, pasti susah kalau ia hanya fokus kepada satu perkara saja. Sebab itu, syarikat penerbangan AirAsia, khususnya AirAsia BIG Lancar Kempen BIG Fest Di Quill City Mall KL untuk berkongsi sesuatu yang lebih baik kepada semua ahli dan bakal ahli kad AirAsia Big Loyalty.

Ahli AirAsia Big Loyalty kini bukan sahaja mengumpul nilai mata ‘points’ belian dari laman web Aira\Asia sahaja, tetapi berkerjasama dengan banyak rakan strategik untuk berkongsi mata, yang boleh ditambah ke dalam akaun AirAsia Big Loyalty.

AirAsia BIG Lancar Kempen BIG Fest Di Quill City Mall KL
 

airasia big xchange big fest the quill city mall
 

Kalau nak tahu, siapa lagi rakan strategik AirAsia BIG Loyalty yang boleh korang ‘link’ mata ganjaran BIG ke akaun BIG Loyalty AirAsia korang ialah antaranya Maybank, Public Bank, Citibank, UOB, CIMB, Standard Chartered, Citi Thailand, BNI Maybank Indonesia BCA di Indonesia dan banyak lagi.

Sempena dengan sambutan ahli yang ke 20 Juta, AirAsia BIG Loyalty akan meraikannya dengan memberikan 20 Juta ganjaran mata AirAsia BIG kepada ahli mereka bermula 1 September hingga 30 November 2018 nanti dengan kempen #WeAre20MilBIG #AirAsiaBIG.

Ahli yang paling banyak mengumpul, menebus dan juga menukar mata BIG POINTS AirAsia BIG, berpeluang untuk menang hadiah utama sejumlah 20,000 mata ganjaran AirAsia BIG Loyalty.

Muat turun aplikasi AirAsia BIG Loyalty untuk iOS di pautan link ini
https://itunes.apple.com/us/app/airasia-big-loyalty/id1180949683?mt=8

Muat turun aplikasi AirAsia Big Loyalty untuk Android di pautan link ini
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.airasiabig.redemption&hl=en_US
 

airasia big launchs BIG FEST Quill City Mall

airasia-big-xchange-big-fest-the-quill-city-mall

airasia big xchange big fest the quill city mall

airasia-big-xchange-big-fest-the-quill-city-mall
 

Menarik dalam pelancaran AirAsia BIG Kempen BIG Fest Di Quill City Mall Kuala Lumpur ini, rakan pertama mereka Citi Malaysia menawarkan kemudahan kepada pemegang kad Citi untuk menukar mata ganjaran mereka kepada mata ganjaran AirAsia BIG dan berpeluang menerima tawaran ‘member-only’ Final Call Sales untuk tiket penerbangan AirAsia sehingga diskaun 90%. Wow!!!

Ini peluang terbaik untuk sesiapa sahaja yang mempunyai Kad Citi Malaysia kerana bukan senang nak dapatkan tawaran sehebat ini bersama AirAsia BIG Loyalty di BIG FEST Quill City Mall Kuala Lumpur.

Sertai kempen ini dari hari ini, 14 September hingga 17 September 2018 bermula jam 10 pagi hingga jam 10 malam di Quill City Mall Kuala Lumpur

Maklumat lanjut layari laman web AirAsia Big Loyalty Official

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.