• Wed. Oct 4th, 2023

Promosi AirAsia Big Sale November 2019 Tiket Murah

AirAsiaBIGSaleNovember2019-copy

Sudah viral tawaran promosi tiket murah AirAsia kembali. Kali ini, AirAsia Big Sale November 2019 Tiket Murah untuk ratusan destinasi menarik AirAsia, dari lapangan terbang KLIA2, Pulau Pinang, Kuching dan Kota Kinabalu ke serata destinasi dalam Malaysia atau ke luar negara.

Harga tiket AirAsia kali ini bermula dari RM12 dengan tawaran ini bermula pada 3 November 2019. Ia adalah Priority Booking kepada Ahli Berdaftar AirAsia. Manakala orang awam yang tidak berdaftar akan bermula pada 4 November 2019. Promosi ini akan berakhir pada 10 November. Tarikh penerbangan antara 27 April 2020 hingga 1 Mac 2021.

Baca : Pengalaman Melancong Ke Jakarta Bandung

airasia big sale november 2019

 


AirAsia Big Sale November 2019 Tiket Murah

AirAsia Big Sale November 2019

Terbang dalam Semenanjung Malaysia dari KLIA2 cuma RM12 jer

Jangan kata saya tak kongsi tentang harga tiket murah AirAsia Big Sale November 2019. Peluang untuk beli tiket murah sekeluarga. Kalau nak tahu tips beli tiket murah AirAsia, baca entry saya sebelum ini.

Dalam banyak-banyak tawaran harga tiket murah AirAsia ni, paling menarik minat saya ialah untuk beli tiket KLIA2 ke Phu Quoc RM89 sehala, KLIA2 ke Busan RM269 sehala dan juga KLIA2 ke Haneda Tokyo RM399 sehala.

AirAsia Big Sale November 2019 Tiket Murah

AirAsia+Big+Sale+november+2019

Harga Tiket AirAsia Big Sale Dari KLIA2

AirAsia+Big+Sale+november+2019

Harga Tiket AirAsia Big Sale Dari Penang

Harga Tiket AirAsia Big Sale Dari KLIA2

Harga Tiket AirAsia Big Sale Dari Kuching dan Kota Kinabalu

Kalau anda bukan ahli AirAsia (Membership) boleh la dafter dulu dipautan ini untuk dapat pelbagai tawaran menarik dari AirAsia. Daftar percuma di sini https://air.asia/yFsyL

Banyak lagi destinasi lain yang boleh anda beli dengan harga tiket yang murah. Kalau nak terbang pergi Pulang Pinang makan Rojak dan Nasi Kandar dari KL cuma RM12 jer. Kalau dari Kuching, nak ke Kota Bharu makan Nasi Kerabu atau Budu cuma RM89 sahaja sehala. Murahkan???

Jadi, apa tunggu lagi, tak perlu nak simpan lama-lama. Beli dulu, InsyaAllah, kemudian hari akan senang la kalau nak rancang duit untuk travel, mohon cuti ataupun urusan lain berkaitan tempahan yang kita dah buat lebih awal. Percaya lah. Lagipun kalau tak dapat terbang pada hari tempahan, rugi cuma RM12 jer. Kan?

Layari lama web AirAsia.com sekarang.

By MrJocko

I'm Travel Blogger Malaysia. MrJocko is a multiple award-winning travel writer, tv host, photographer and social media influencer based in Kuala Lumpur, Malaysia. Been collaborating and writing for many tourisms and travel since 2000.

2 thoughts on “Promosi AirAsia Big Sale November 2019 Tiket Murah”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.