Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

AirAsia InFlight Meals Menu Baru Bertemakan ASEAN

Perkenalkan AirAsia InFlight Meals Menu Baru Bertemakan ASEAN. Penumpang untuk penerbangan AirAsia dan AirAsiaX sudah sedia maklum bahawa syarikat penerbangan tambang murah yang telah memenangi 7 Kali Awards ini sememangnya sentiasa berusaha dalam mempertingkatkan kualiti servis dan juga kualiti menu makanan dalam penerbangan (inflight menu) dari masa ke semasa. Sebab itu, semalam, Tan Sri Tony Fernandes sendiri memperkenalkan dengan rasminya menu baru in-flight yang bertemakan menu-menu ASEAN.

AirAsia inflight Menu ASEAN ini sudahpun berada dan terjual di dalam setiap penerbangan AirAsia dan AirAsiaX dan mendapat maklum balas positif dari pelanggan-pelanggan AirAsia dan AirAsiaX.

AirAsia_new_In_flight_menu_Asean
AirAsia InFlight Menu ASEAN

 

MrJocko sendiri berpeluang untuk mencuba kesemua menu-menu in-flight ASEAN dari AirAsia ini dan sememangnya berpuas hati. Antara yang menarik perhatian, sudah pasti menu Nasi Dagang Kari Ayam dan Dodol, serta menu Roti Canai dan Kari Ayam yang memang sedap.

 

AirAsia_inflight_menu_launch-02
In-Flight Menu AirAsia Nasi Dagang
AirAsia_in_flight_menu_launch-03
In-Flight Menu AirAsia Roti Canai
AirAsia_in_flight_menu_launch-05
Roast Chicken AirAsia
AirAsia_in_flight_menu_launch-04
Big Breakfast AirAsia
AirAsia_in_flight_menu_launch-06
In-Flight Menu AirAsia Chicken Satay Wrap
AirAsia_in_flight_menu_launch-07
Vegetable Pasta
AirAsia_in_flight_menu_launch-08
Smoked Chicken Pizza Sandwich
AirAsia_in_flight_menu_launch-10
Mini Chicken Burger AirAsia

Selain itu ada menu lain seperti Chicken Satay Wrap, Smoked Chicken Pizza Sandwich, Teriyaki Chicken Rice Cake, Nasi Tomato Ayam Percik, Kamal’s Mee Goreng Mamak, Pak Nasser’s Nasi Lemak, Salted Caramel Cookie Bar, Mini Chicken Burger untuk kanak-kanak, Vegetable Pasta untuk Vegetarian dan banyak lagi

Untuk mendapatkan maklumat lanjut serta tempahan in-flight menu anda sila layari laman web www.airasia.com.my. Untuk pre-booking tempahan awal, sudah pasti anda akan dapat jimat wang berbanding pembelian di atas pesawat.

AirAsia_in_flight_menu_launch-11
AirAsia InFlight Menu ASEAN

In flight menu AirAsia pakej

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.