Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

AirAsia Kembali Terbang Ke Hyderabad India Bermula 8 Disember 2014

Penerbangan AirAsia telah mengumumkan penyambungan semula perkhidmatan penerbangan mereka. AirAsia Kembali Terbang Ke Hyderabad India Bermula 8 Disember 2014. AirAsia juga menawarkan harga tambang tiket promosi all-in serendah RM129 untuk perjalanan sehala.

Kalau tak silap, syarikat penerbangan AirAsia telah menghentikan laluan penerbangan Kuala Lumpur ke Hyderabad pada tahun 2011.

Baca : Cerita Travel Menarik Tentan Negara India

AirAsia Kembali Terbang Ke Hyderabad India

AirAsia Kembali Terbang Ke Hyderabad India

“Pembukaan semula laluan Kuala Lumpur ke Hyderabad akan membolehkan ramai tetamu untuk mengalami perkhidmatan kami ‘fly-thru’ melalui Kuala Lumpur.

Disambung semula perkhidmatan juga akan menyambung ke destinasi domestik menarik lain seperti Pulau Pinang, Langkawi, Kota Kinabalu, Kuching dan banyak lagi” kata ketua AirAsia komersial Spencer Lee. The Fly-thru penerbangan dari Hyderabad boleh didapati untuk tempahan di laman web AirAsia dari 7 Oktober.

AirAsia Kembali Terbang Ke Hyderabad

Bersempena dengan pelancaran laluan itu, AirAsia menawarkan promosi harga tiket all-in dalam harga tiket dari serendah RM129 satu hala. Wow! Memang murah. Dengan harga tiket murah AirAsia sepert ini, peluang untuk mereka yang suka travel untuk melihat tempat menarik di India.

Tempahan yang di bawah promosi tambang khas ini boleh dibuat dari 30 September hingga 5 Oktober 2014 dengan tempoh perjalanan dari 8 Disember 2014 hingga 24 Oktober 2015.

Jom travel bersama AirAsia www.airasia.com

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.