Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Aksi Anak-anak Dan Aiskrim

Kalau dah nama budak-budak, mesti suka makan aiskrim. Sebut jer jenis apa, mesti diorang suka la. Lebih-lebih lagi kalau aiskrim mahal.
So far, my kids tak la gila makan aiskrim, sekali sekala makan pasal Mummy dia tak galakkan sangat dia makan benda macam tu. Tapi, dah nama budak-budak. Kalau nampak aiskrim, mesti la nak makan. So, beli satu jer dan makan kongsi-kongsi.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.