Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Aktiviti Mandi Manda Musim Cuti Sekolah Sambil Bercuti

Memandangkan MrJocko ada kerja hujung minggu ini, plan asalnya tak dapat nak bawa my kids jalan-jalan. Lagipun, kebetulan pula sekarang musim cuti sekolah, rasa bersalah pulak kalau tak layan my kids. Ini sedikit saja teaser, Aktiviti Mandi Manda Musim Cuti Sekolah Sambil Bercuti.

Tetapi since dapat offer kerja sambil bercuti dari satu syarikat perunding ni, ia merupakan umpama orang mengantuk di sorong bantal. Rezeki kami anak beranak.

Baca : Cuti Sekolah Yang Best

aktiviti musim cuti sekolah

 


Mandi Manda Musim Cuti Sekolah Sambil Bercuti

Lihat saja gaya my kids layan kolam mandi, macam tak penah dapat mandi kolam. Sedangkan kat umah memang dah ada kolam pun. Mungkin yang diorang seronok sangat pasal dapat stay kat hotel dan mandi kolam yang lain dari kolam kat rumah. Budak-budak la katakan.

mandi-manda-cuti-sekolah

Jadual Tarikh Cuti Sekolah

2 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.