Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Bonding Time Aktiviti Membina Robot Di Rumah

Ini rentetan aktiviti hujung minggu, Bonding Time Aktiviti Membina Robot Di Rumah. Ceritanya bermula minggu lepas MrJocko beli hadiah birthday untuk anak klien. Kebetulan tengok ada banyak pulak model robot Gundam yang menarik dan murah di kedai berdekatan. Lama tak beli mainan robot Gundam ni. Tiba-tiba rasa nak beli.

Jadi, alang-alang dah beli, MrJocko nak beli 2 model dan boleh pasang kat umah. Ini adalah model Robot Gundam, produk dari Bandai. Dah lama tak layan pasal mainan robot Gundam macam macam ni.
 

Baca : Aktiviti dengan Mainan Di Rumah

Bonding Time Aktiviti Membina Robot Di Rumah

 
 
Membina Robot di Rumah
Membina Robot di Rumah
 
 

Kalau nak tahu, dulu MrJocko suka kumpul figurine robot Gundam ni untuk mainan. Lepas tu stop kejap pasal tak ada tempat nak simpan. Sekarang rasa gian nak main balik. So, hari ni duk umah pasang 2 robot Gundam buat isi masa lapang. Nak keluar rasa malas pulak.

Nak pasangkan robot Gundam yang macam ini tidak la susah sangat. Semua yang ada disusun dengan teratur dan follow sahaja arahan yang beri. Kalau ikut dengan sebaiknya, sekejap sahaja ia siap dan sudah boleh dipamerkan.

Errr… ada geng lain yang buat aktiviti membina robot di rumah. Jika selalu beli mainan Gundam seleprti ini, anda mesti selalu pasang dan simpan robot Gundam ni kan?

 

 

Membina Robot di Rumah

 

Nak cari banyak lagi koleksi mainan robot yang cantik dan menarik, boleh beli di Gundam Malaysia.

Glamorous MrJocko

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.