Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

aku dah PASS

Mula2 masuk bilik utk EXAM debar2 jugak. Risau aku takut tak lulus. lagi pun soalan ader 60. Kena lak ader dlm 10 formula nak kena ingat. Calculation. Mati aku gini. Malas nak repeat.
Tp dah start exam tu, computerized, aku rasa senang lak. Hehehe… Ader sorang mamat depan aku, 30 minits dah siap. (asal 2 jam). Pas dia, aku. 45 minits. Dah puas aku double check, tambah ngan mata sepet aku ni makin lama makin ngantuk, aku tekan jer butang FINISH. Bismillah, aper2 nak jadi aku redha jer.
Skali kuar – “Congratulations – You’re PASS”


hehehe, sambil mulut aku senyum sampai ke pipi… Thanks to all my frens yg doakan aku PASS. nanti aku blanja korang makan. Serius ni, bgtau je bila…

Tags:,

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.