Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

aku lak yang DEMAM…

Akhirnya, nak elak dah takbleh. Smlm aku demam teruk. panas, menggigil sejuk. 2 selimut yg aku pakai tu mcm tak der aper jer. Nak tido pun tak selesa. Tilam yg tebal tu, aku rasa cam duk cucuk2 jer badan aku. Sah la, aku dah kena Demam Campak cam wife aku…
Hari ni kena la pi klinik. Smlm langsung tak dpt tido. Tp ruam panas blum kluar, Aiyo,, susah la nak dpt MC kalau gini.
Kul 10 aku pi Klinik kat area umah aku. Pasal tu jer Klinik panel yg ader, terpaksa la aku susah2 pegi sana. Dah la bukak Klinik kul 9 pagi. Seksa aku duk tunggu lama menggigil kat umah. Nak drive pi Klinik lagi. Akhirnya, Dr tu kasi aku 2 hari dulu. Duk ckp “Kalau tak ok lagi, u dtg balik yer” “Yer la, sure aku dtg, kalau dah demam cam ni, camana nak kerja” aku duk bebel dlm ati…
Aku balik umah trus cari tilam, basahkan badan, tido. Sib baik la adik aku ader kat umah. Tak la susah2 aku nak kluar cari makanan. dlm 2 hari ni, dia la jadi Jururawat kat umah…

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.