Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Aku pun ada ASTRO gak!

Ooo… dulu kutuk aku cukup2 yer. kater umah aku tak best tak der Astro. Takper, takper. Aku diam jerk, nak wat camana. Sabor…
Nih nak citer ni, umah aku pun ader ASTRO la. kalau korang dtg, sure tak boring lagi. tak nak tgk Astro kat 32inci wide screen ker? Ader HD TV inside lagih. Hehehe
kalau korang nak tau, aku dulu pun stop Astro pasal aku pindah. Tu tahun 2004. Pehtu malas nak sambung, kononnya bz n tak der masa nak tgk tv. Tp sejak 2 menjak ni, boring lak tgk Channel 1, 2, 3, 7, 8, 9.
Channel 1 – Erm, cam channel org tua.
Channel 2 – Kononnyer english version, tp still stail org tua.
Channel 3 – Erm, buley la. Tp byk sgt promote staff sendirik suh pemes.
Channel 7 – Siaran sikit, peh tu, asik2 I Feel Gooddd…
Channel 8 – Erm, mula nampak cam ok, skang byk sgt dedah sana dedah sini. Erk… org penyiaran tak Rated siaran Channel 8 ni as 18SX yg ader 3 Star ker? Ops…
Channel 9 – Yg ni kira best sikit. Ado gak hiburan, ado agama, ado bicara. Kira Balance la… Tp stgah citer tu, cito tahun 80-an. Masa tu aku tgh Sek Rendah lagi tuh… gaya citer pun duk citer isu2 tahun 80-an. Outdated.
Erm, cuma Astro dah naik harga lak? Pasal aper? Erm nak kater nak upgrade receiver n cables, smlm ujan sikit, trus ” Channel Not Available”. Nyampah aku… Yg lagi menyampah, tambah lagi tiap2 bulan RM54.90
One Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.