Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

aku suka Meatball kat IKEA

Dah LULUS dgn cemerlang, aku nak kena celebrate ni?
Trus zasss ke IKEA. Sambil usha kot2 sale yg terbaru ni kat IKEA ader brg2 menarik yg boleh di rembat. Sampai jer, trus ke CAFE Ikea. Tempat duduk dah dapat, tp punya la ramai umat manusia nak beratur beli makanan. Erm… oleh kerana aku dah rindu nak pekena IKEA SWEDISH MEATBALL, aku bratur jer la.

Q masa kat Ikea Restaurant


Sampai kaunter, aku order Chicken Legs & Swedish Meatball. Air ambik one cup & one glass. Free Flow, aper heran. Pas ni aku refill la “kopicino ngan kopi” hehehe… Chicken Legs & Meatball yg best

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.