Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

aku tension

Kalau dah masuk bulan December, sure mcm2 benda yg kita akan fikirkan. Cuti sekolah, Musim Banjir, Musim org kawen, Musim performance appraisal, Musim Bonus… BONUS ??? Erk,,, aku ader ke BONUS tahun ni ???
Ermmm, selama 8 tahun aku keja, Alhamdulillah, bonus ader. Cuma sikit atau banyak jer. Dlm erti kata lain, tak penah tak dapat. Cuma, manusia cam kita, mana penah cukup kan. But, frankly speaking, tahun ni, tahun paling buruk aku. Aku punya performance appraisal point, paling teruk. And, aku start balik fikir,,, apa yg selalu aku fikir sebelum2 ni… Betul ker future aku bukan kat sini? Ke ni smua adalah rahmat nak suh aku Hijrah ke dunia lain?
Kalau korang pun, what do yo expect kalau dah 8 tahun keja, but, till now, still hav no chance (even hint) yg bleh bg cahaya utk kita trus bersinar di tempat yg kita ader skang. Well. most of my ex-uitm, dah ader dah jadik Ast Mgr, dan jadik Ast Director, aper lagi, kira dah cantas aku jauh2 dah… aku jugak terkapai kat sini. Nama jer GAH…


walaupun nampak cam happy,,, huhuhu,,, dlm hati tension saper yg tau ???
8 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.