Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

aku & Wife EL lagi…

Hari ni aku EL lagi. Dah siap smua nak pegi keja, dah turun ke keta, duduk jer nak start keta. Langsung tak der sign nyalaan dlm keta. Erk! Sah bateri dah kong. Tak leh pakai. Smlm wife aku dah kasi warning keta cam sedak2 nak mati. Aku ingatkan nak check hari ni atau tukar bateri. Rupernya tak sempat… Last2 aku & wife sama2 ambik EL.

Plan asal nak ambik hafday. Skali adik aku dpt call utk interview kat Bangunan VADS, TTDI. Kul 1.00pm lak tu. Sian dia, camana nak pegi. Nak tak nak akut trus sambung EL satu hari penuh. Tolong hantar dia, sambil bleh singgah ke TTDI, pastu bayar bills, pastu bleh window shopping jap.

Ngam2 kul 1 aku sampai kat Bangunan VADS, kendian aku & wife trus ke Mutiara Damansara, gi window shopping kononnya. Alih2, aku & wife sudah terkena racun. Racun aper? Racun yg sgt bisa. Racun Cheap Sale, with Free Gifts. Aper lagi, setelah check aper yg patut, tgk dompet ader duit ke tak, aku trus booked satu. Mula ingat nak suh hantar sebelum raya, tp, aku cuti lama gak, kang kalau duk kat umah, takut ilang. So, aku suh diorang hantar lepas raya. Masih dlm mood raya kan? Lagipun, jgn gelojoh.

Lps beli brg dapur kat Tesco, aku trus singgah umah Kak Ida kat TTDI. Mula dia suh buka kat umah dia, tp since aku blum ambik Hasya kat Nursery, rasa cam kesian lak. So, lain kali la buka kat sana.

p/s: fuh tak sabar aku nak tunggu dapat benda tu… lalala… sambil duk congak brp kena bayar…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.