Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Alcatel Flash Koleksi Terbaru Alcatel OneTouch #BEaFLASHER

Alcatel OneTouch Flash Malaysia Price and Specs

 

 

Alcatel OneTouch hari ini melancarkan koleksi smartphone terbaru mereka yang diberi nama Alcatel OneTouch Flash. Koleksi Alcatel terbaru ini datang dengan pelbagai kelebihan mengatasi jenama lain dalam senarai harga yang mampu milik.  

Bayangkan dengan harga yang berpatutan anda boleh memiliki sebuah smartphone yang mempunyai kualiti performance kelajuan 1.4GHz True Octa Core, Dual SimCard dan antara camera selfie terbaik dengan kualiti 5 megapixel depan dan 13 megapixel kamera belakang. Untuk spesifikasi Alcatel Flash ini anda boleh semak informasi seperti di bawah :  

Alcatel OneTouch Flash Malaysia Price and Specs

Display : 5.50-inch
Processor : 1.4GHz
Camera :
Rear Camera13 megapixel
Front Camera 5 megapixel
Resolution720x1280 pixels
RAM : 1GB
Operating System : Android KitKat 4.4
Internal Storage : 8GB
Battery Capacity : 3200mAh 

 

Alcatel OneTouch Flash
Alcatel OneTouch Flash
Alcatel OneTouch Flash

 

Alcatel Flash Koleksi Terbaru Alcatel OneTouch

Model Alcatel Flash sangat sesuai dengan anak muda dan trend ‘Selfie’ terkini kerana ia datang dengan kamera depan berkualiti HD dan video stability terbina dalam setiap unit Alcatel OneTouch Flash. Dengan harga mampu milik RM699 untuk satu unit ia memang berbaloi untuk dimiliki. 

Alcatel OneTouch Flash ini akan mula dilancarkan di Malaysia pada 12 Disember 2014 di Semenanjung Malaysia dan 15 Disember 2014 di Malaysia Timur. Harga runcit Malaysia Alcatel One Touch Flash ialah RM699 dan ia datang dengan pakej promosi ‘Flip Cover’ dan tambahan PERCUMA Screen Warranty Care (SWC) yang mana memberikan tawaran tukar skrin PERCUMA dalam masa 12 Bulan jika berlaku kerosakkan. Pembeli 1,000 unit pertama Alcatel OneTouch Flash akan menerima sa tu unit Selfie Stick Monopod dengan PERCUMA sementara stock 1,000 unit masih ada. Lengkapkan hidup anda dengan Alcatel Flash. Alcatel OneTouch kini sedang giat dengan mempromosikan #BEaFLASHER di seluruh Malaysia

Alcatel OneTouch Flash
Alcatel OneTouch Flash

 

Twitter : @MrJocko Instagram : @MrJocko

2 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.