Travel Blogger Malaysia Influencer

G-Shock MurahBeli GShock Murah

Alcatel One Touch Idol Mini Cuma RM499

Kalau anda pernah mengikuti blog MrJocko, pasti pernah baca review tentang pelancaran ALCATEL ONETOUCH IDOL pada bulan Ogos yang lepas. Anda boleh jenguk entry Alcatel OneTouch Idol X.
ALCATEL ONETOUCH membuktikan bahawa sesuatu yang besar boleh datang dalam pakej yang kecil dengan pelancaran ONE TOUCH Idol MINI di Malaysia. Penambahan terbaru kepada siri Idol ini, telefon pintar ini genit direka untuk sesuai di tangan anda dan menyediakan prestasi kelas pertama dan akses segera ke e-mel, muzik dan permainan rangkaian sosial di mana sahaja anda berada.
Alcatel One Touch Idol Mini Cuma RM499
Alcatel One Touch Idol Mini Cuma RM499
Alcatel One Touch Idol Mini Cuma RM499
Alcatel One Touch Idol Mini
Pada size ketebalan hanya 7.9mm, OneTouch Icol Mini ini boleh didapati dalam pelbagai warna dengan kekemasan logam premium metalik. ONE TOUCH Idol MINI merupakan telefon pintar multimedia anggun lagi berpatutan dibina dengan perhatian kepada perincian. Saiz 4.3″ paparan skrin IPS menawarkan ketepatan warna pelbagai dengan sudut tontonan yang luas dan menggunakan teknologi salutan terbaik.
Ditambah dengan pemproses 1.3GHz dual-core menggunakan sistem operasi Android 4.2 terbaru, ONE TOUCH Idol MINI menjadikkannya antara smartphone MINI terbaik, sambungan mudah alih di tangan yang mudah, Web pantas dan pengalaman multimedia bergerak yang terbaik.
ONE TOUCH Idol MINI pasti akan mengejutkan anda dengan reka bentuk genit dan prestasi kelas pertama. ALCATEL ONETOUCH Idol MINI boleh didapati dalam warna Slate dan Perak. Ia dijual pada harga runcit RM499.
One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.